שאלה.. (מגמות)

שאלה.. (מגמות)

התחילו אתמול לדבר איתנו בקשר למגמות לשנה הבאה. בראשי הציעו
ארץ, עיצוב, אומנות, בילוגיה, תקשורת, מוזיקה ואולי עוד משהו, לא זוכרת. במשני הציעו
היסטוריה, מחשבת. לגבי המשני נראה לי שאני אלך על היסטוריה. בראשי אני מתלבטת. אם אני עושה את המגמה כדי ללמוד, זה בטח יהיה ביולוגיה, למרות שזה כ"כ משעמם אותי ולא קורץ לי.. אם אני עושה את המגמה כדי להנות, אז זה בטח יהיה תקשורת.. וכאן בדיוק אני צריכה אתכן (הרוב פה כבר במגמות, לא?) מה הקטע של מגמה? עדיף ללכת כדי להנות מזה? או לפתוח שערים לעתיד וללמוד משהו שיתן לי נקודות זכות ללימודים הגבוהים?
תודה נשמות..

yaelush3

New member
לדעתי,

הכי טוב לבחור משהו שאת נהנית ממנו, אוהבת ומתעניינת. אחרי הכל, זה הולך להיות המקצוע הראשי שלך. אני חושבת שכדאי שתאהבי את זה.. אני בחרתי מחשבים בידיעה שזה לא קל, ובאמת נהניתי. באמת. רק מה שאת אוהבת!! מלא בהצלחה מותק..

Efrat K

New member
מה שאת אוהבת

כשבוחרים מגמה לומדים רק משהו שאוהבים ונהנים ממנו. או מקצוע שקל לך בו ואת בוודאות יודעת שתוציאי בו ציונים גבוהים למרות שאת לא נהנת ממנו אבל הוא חשוב לך.

adii123

New member
עדיף לך ביולוגיה

ביולוגיה זה מעניין, מלמד אותך על החיים אנחנו למשל לומדים על רבייה וזה נושא מאוד מאוד מעניין. זה בעיקרון על חיות ובע"ח, חיידקים וגורמי מחלות (איידס, צהבת וכו') אז מצד אחד זה מעניין מאוד מצד שני זה תורם לך כי זו מגמגה ריאלית. אם את עושה 5 יחידות בזה את מקבלת נקודות זכות באוניברסיטה מה תעשי עם תקשורת? אמנות..? לדעתי ביולוגיה. אני עושה 5 יחידות ביולוגיה ושנה הבאה אני ממשיכה לביוטכנולוגיה בהצלחה :)

אבל אותך זה מעניין..

אותי ממש לא. כך שזה לא כ"כ קורץ לי לעשות את המגמה הזאת. חוץ מזה, גם אם אני עושה ביולוגיה, כשאני אתחיל לימודים גבוהים אני אצטרך גם ככה לעשות קורסים, לא?

adii123

New member
תלוי מה תבחרי ללמוד..

ואותי זה באמת מעניין :) בגלל זה העדפתי את זה על פני מחשבים אבל כל אחד מה שמעניין אותו.. יש לי גם חברות שאומרות שביולוגיה זה משעמם ויש כאלה שלא.. באיזה כיתה את?

ממ..

אם זה מעניין אתכן- היה לנו היום "שיעור" עם היועצת של האולפנא, כדי שתעזור לנו להחליט באיזה מגמה לבחור.. כנראה שאני אלך על תקשורת... יהיה טוב, בעז"ה.. תודה..

למעלה