שאלה מדאיגה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
שאלה מדאיגה

יש לי 4 חתולים בבית. 3 זכרים ואחת נקבה עיוורת.
החתול המבוגר בן ה9 אוהב לפעמים לברוח מחוץ לדלת אבל רץ הביתה בחזרה מהר.
היום ברח לי החתול סקאי לבן עם כתר אפור. הוא ברח ממש למדרגות למטה.
אחי תפס והחזיר אותו וסיפר שסקאי בהתחלה עמד ליד דלת אחד השכנים וחשב שזה הבית והרגיש מבולבל ובסוף שאחי קרא לו הוא ילל ובא.
כשהוא שב הביתה פתאום רגל אחת כאילו לא תפקדה והוא נפל. אחרי ככמה דקות הוא שוב הלך רגיל. הוא ישן במיטה שלי וממש ישן חזק ככמה שעות טובות מה שבדרך כלל לא קורא.
עכשיו חזר להציק לאחרים כמו תמיד. אנא ייעצו לי מה קרה לו והאם יש משהו שאני צריכה לעשות או שקרה לו משהו בלתי הפיך?

נ.ב- סקאי ושייגץ המבוגר אוהבים לפעמים לברוח כשהדלת די פתוחה כמו שנכנס אחד השכנים ונעמד בדלת (מה שאני מעכשיו אהיה יותר קשוחה לגבי זה)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תמונה של סקאי שתי אותו היום

גורדיאן

New member
תשובה:

בן כמה סקאי?
נראה שהטיול במדרגות היה קצר ואפשר לשלול פגיעה חיצונית, עניין הרגל והשינה אופייני לפגיעת ראש או שבץ מוחי קל שעלול להיגרם בגיל מבוגר עקב התרגשות.
בכל מקרה אם הוא מתפקד כרגיל אין טעם לנקוט צעדים נוספים, רצוי לספר את כל זה לווטרינר בביקור השגרתי הבא, אם וכאשר זה יקרה, אבל לא כדאי לגרור אותו לווטרינר רק כדי לבדוק אותו, גם בגלל שביקור כזה יגרום לסטרס נוסף ואולי לנזק גדול יותר וגם מפני שגם אם הניחוש שלי נכון עדיין אין מה לעשות בעניין, אין תרופה שתתקן שבץ מוחי.

Yukita

Active member
מנהל
מבחינתי

כשרואים משהו מדאיג שנראה לי מוזר, אין סיבה מיוחדת להמנע מהתייעצות עם הוטרינר טלפונית, או בביקור בלי החתול. הרי בשביל זה הוטרינר שם, כדי לייעץ בכל הקשור לבריאותם של בני הלוויה השעירים שלנו.
&nbsp
יתכן שיאמר שאין לדעת מה קרה בדיוק, יתכן שתהיה לו חוות דעת בהתבסס על נסיונו.
&nbsp
מכל מקום, בהחלט לשים עין על סקאי ולראות איך הוא בימים הקרובים.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

סליחה שלקח לי זמן להגיב כל הנקיונות הללו לפסח זה קטסטרופה!
כן סקאי בסדר, מנסה לברוח מהדלת לפעמים אבל בסדר. חג שמח לכל אוהבי החתולים!

למעלה