שאלה מדאיגה !

azuril

New member
שאלה מדאיגה !

הי לכולם !!! כמו כולם פה אני רוצה ללמוד רפואה (מאוד מאוד מאוד...) אבל קרה משהו מבאס שרציתי להתייעץ איתכם לגביו ... אז ככה .. אני עולה לכיתה י"ב ונרשמתי לקורס לחמן... בכל מקרה.. עשו לנו איך שהגעתי לקורס בחינת פתיחה שכזו .. (שהבהילה אותי מאוד) וקיבלתי בה 410. (בעעע) ביררתי בכל מיני מקומות ואומרים שניתן לשפר מהבחינה ההתחלתית מקסימום ב-200 נק'... מה שבהחלט לא מספיק לי ללימודי רפואה .... אז להלן השאלה שמדאיגה אותי ... : האם ניתן באמת לשפר מציון שכזה לציון של 750+ בתקווה שזה יספיק לרפואה.? נ.ב כמובן שאני אשקיע את כול כולי בקורס ... * ולכל מי שהירהר מדוע אני עושה פסיכומטרי בי"ב... אז אני שוקל ללכת לעתודה ... תודה מראש !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regina Phalange

New member
אז ככה

הייתה לי בחורה בכיתה שקיבלה במבחן ההתחלתי בסביבות ה-520+, ובפסיכו עצמו קיבלה 780. מטרת המבחן ההתחלתי הזה היא בעיקר למיין לפי רמות את התלמידים, לא? ככה לפחות זה היה אצלנו [אנקורי תיכון]. אני לא יכולה להבטיח לך ציון טוב, אבל אם תעבוד ממש קשה אין סיבה אמיתית לפסול כבר עכשיו הצלחה.

yaser21386

New member
אל תהיה מודאג !

מי אמר שרק עם ציון פסיכו' 750+ בלבד ניתן להתקבל לרפואה ?? מי אמר שהמקסימום לשיפור זה 200 נקודות ? על סמך מה הגבילו את זה ?? ידידי, כשלא חושבים על צרות הן מאבדות בנו עניין, המבחן הזה של הקורס ממש -אבל ממש- לא אמור לשקף את רמת הידע שלך בפסיכומטרי לשלב שאחרי הקורס שהרי הוא שלב הבחינה. וזכור! אם תרצו אין זו אגדה, ואם לא תרצו ... זו אכן אגדה. דבר שני הקבלה כמעט לכל מקצוע באוניברסיטה תלויה בשני גורמים בעיקר, הבגרות והפסיכומטרי, ככל שציוניך בבגרות יותר גבוהים, הדרישה לפסיכומטרי גבוה תדעך ותפחת, יחס ממש הפוך, אך אינני יודע אם זה שונה לגבי עתודה, האם מסתכלים רק על הפסיכו ללא שקלול עם הבגרות?

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

עצה לחיים: אל תתן אף פעם לאף אחד להגיד לך שאתה לא יכול לעשות משהו, לא משנה מי זה. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, יותר טוב מכל אחד אחר, אז אתה היחיד שיכול להעיד על עצמך דבר כזה. פסיכומטרי תמיד אפשר לשפר, עד שמגיעים ל800, ולא נקודה אחת פחות. אם תשקיע ותלמד כמו שצריך, גם מעבר למה שנותנים לך בקורס, אני בטוחה שתצליח להוציא ציון טוב. אם תסתכל בפורום פסיכומטרי, Corpus Magnus פרסם שם מאמר מעולה על למידה לפסיכומטרי. קח את העצות שיש שם ושלב אותן עם הקורס שאתה נמצא בו. מעבר לזה, כבר כתבו לך כאן שלא הכל תלוי בפסיכומטרי שלך, אלא גם בבגרויות. אם אתה נכנס למצב שבו זה או להשקיע בבגרויות או להשקיע בפסיכומטרי, תשקיע בבגרויות. שיפור פסיכומטרי הוא יותר גמיש מבחינת בירוקרטיה, ככה שעדיף שתשקיע קודם בבגרויות. במקרה הכי גרוע, אם הפסיכומטרי לא יספיק לך ולא תתקבל לעתודה בשנה הבאה, אם עדיין תרצה תוכל לשפר את הפסיכומטרי ולצאת לעתודה מתוך השירות, או בכלל לדחות את השירות. זהו בינתיים, אם יש לך שאלה כלשהי, נשמח לענות. שיהיה בהצלחה, אושרית.

morancho1

New member
אל דאגה

קודם כל מבחני פתיחה זה בולשיט. הם בכוונה עושים מבחן מכשיל כדי שתקבל ציון גרוע שכביכול תרגיש שאתה צריך קורס כדי להצליח...ואז הם מלמדים אותך שיטות דביליות כדי לעשות לך את אותו מבחן בסוף הקורס כדי שתרגיש שכאילו למדת משהו. אין לך בכלל מה לחשוש. אתה יכול להגיע לאיזה ציון שתרצה ואל תיתן לאף אחד להגיד לך אחרת! תשקיע בפסיכו אבל אל תיתן לזה לפגוע ולו במעט בבגרויות..פסיכו הרבה יותר קל לשפר אחר כך- מניסיון:)

למעלה