שאלה מדוע בשר ההודו נמכר במחיר גבוה יותר מעוף

צלשף

New member
שאלה מדוע בשר ההודו נמכר במחיר גבוה יותר מעוף

למרות שגידולו מבחינת שבועות זהה ותפוקת הבשר גדולה יותר
 

אליה ל

New member
אין לי מושג, כשהייתי ילדה אי שם בעבר בשר

ההודו היה הרבה יותר זול מזה של העוף.
 
התשובה למחיר ההודו הצע וביקוש

משום מה הכריזו הרופאים שבשר הודו רזה יותר מה שנכון ..ולכן בריא יותר .לא נכון אבקשכם לא לפרסם אבל בהודו יש יותר מדי אנטיביוטיקה לטעמי.. צ'י
 

prizman

New member
לפי מה שאני קורא בפורומי בישול שונים

אכן השימוש בבשר הודו בישראל עלה פלאים בשנים האחרונות, מסיק את זה מהמתכונים המפורסמים בהם. רק שאני ייחסתי את זה למחיר הזול של ההודו, לא העליתי על דעתי שהיום הוא יקר יותר מתרנגולת. תלנגורת ליתר דיוק.
 

צלשף

New member
אני יודע שרוב רובו של בשר הזכרים הולך לתעשייה

כ-95%. ומה עם הנקבות עלתה בי מחשבה שאולי שומרים על גידול של מחסור מדומה בכדי לשמור על רמת מחירים גבוהה, ישנם מספיק גורמים אינטרסנטים בכדי לדאוג שהשוק לא יוצף, מה דעתכם לשם השווה מחיר ק׳ג עוף סביב 14 שקלים ,מחיר נקבת הודו סביב 24 שקלים לק׳ג.
 

prizman

New member
לי אין דעה בנושא

כי אני לא צרכן הודו. אבל אני יודע שקיימת טענה שבשר הנקבה משובח בהרבה. גם בתרנגולות למיטב ידיעתי מוכרים בעיקר בשר נקבות, דווקא שאלתי לולן לא מזמן ולא הצלחתי לקבל תשובה ברורה מה עושים עם הזכרים ולמה. סה"כ כאחד שלא אוהב בשר הודו לא ממש מפריע לי שימכרו אותו ב 200 ש"ח לק"ג.
 

אייבורי

New member
מחיר

מעולם לא נקבע על פי עלות הייצור אלא על פי, כמה הלקוח מוכן לשלם. בזמנו עבדתי בחברה שרצתה למכור את המוצר ב50 דולר לצרכן. אחרי שעשו עבודה יסודית התגלה, אם ינסו למכור ב50 דולר הצרכן יחשוד באיכות ירודה ולדעתם המחיר צריך להיות 120 דולר. לשמחת כולנו.
 
למעלה