שאלה מדינית לעדר שרון , קדימה לאן?

the first duke

New member
שאלה מדינית לעדר שרון , קדימה לאן?

ובכן, אריאל שרון הודיע לפני הבחירותה אחרונות כי הוא מתנגד לנסיגות חד צדדיות וטען כי דין ההתנחלות נצרים כדין ת"א. לאחר מכן כמובן שינה מהר את דעתו והחליט לבצע התנתקות חד צדדית( שאני אגב תמכתי בה פחות או יותר). כעת שרון אומר כי לא יבצע התנתקויות נוספות בשטחים זאת על אף שכל הפרשנים כמעט הפוליטיים וחלק ממקורביו אומרים כי פניו להתנתקויות נוספות. שרון עצמו מכחיש זאת בתוקף ובכלל דמבר על מפת הדרכים שהיא תהליך דו צדדי ולא חד צדדי של התנתקות ומתנה את קיומה של מפת הדרכים בתנאים רבים. לעומתז את המאחזים הבלתי חוקייםש הובטח כי יפונו עדיין אל פונו ושרון דוחה את פינויים שוב ושוב על אף שהוקמו בהליך לא חוקי ולעתים בהשתלטות על קרע פרטית פלשתינית עול קרקע מדינה ישראלית. ובכן לאיזה שרון אתם מאמינים לזה שאומר שלא יבצע התנתקויות נוספות, לזה שאומר שיבצע את מפתה דרכים אם ואם, או לזה שכבר ביצע התנתקות חד צדדית בניגוד לדעתו הקודמת או בכלל לזה שלא מפנה מאחזים בלתי חוקיים? לפני שתבציעו קדימה, כדאי שתאלו את עצמכם קדימה לאן(?)

the first duke

New member
מישהו יודע את התשובות?

חוששני שכל אחד מתומכיק דימה מצפה ומאמין לסוג אחר של שרון, מעניין מי מכלא לו הוא השרון האמיתי:)

דווידו

New member
לאיזה שרון להאמין?

לא להאמין לשום שרון פשיט לא להאמין לראש המושחטים הזה

לזה שיכניס את גבעתיים, רעננה, כ"ס

ת"א לטווח הטילים. כפי שלראשונה אי פעם קורא לאשקלון! ואת כל גוש דן. ההבדל בין שרון לרק"ח של שנות ה-70 הוא שהוא קנה במשותף עם אליטות התקשורת-האקדמיה-המשפט מכונת כביסה לרחיצת מושגים. מסירת שטחים לאויב שרואה בכך חלק אינטגרלי מ"תוכנית השלבים" להשתלטות על כל ישראל הוא ממיר ל"התנתקות". והעם המסורס והמובלבל לא יודע את נפשו.

bhnadav

New member
ת"א, כפר סבא, חדרה ונתניה -

כולן כבר עתה נמצאות בטווח פגיעה. פגיעה של מתאבדים פלטסינים, כמובן. ברגע שיהיה הסדר (ולא התנתקות חד צדדית, כמובן) - לא נראה לי מתאבדים ולא קסאמים. ואם נראה כאלה - יהיה במי לפגוע - במדינה פלסטין. מדינה מול מדינה.

פורום "עלה ירוק" זה קדימה ../images/Emo35.gif

אתם על סמי אוסלו? או סתם אופיום לכבשים בחווה? אפילו אנשים במפלגת העבודה מודים שמשיחיות השלום של הסדר היא שקר. אם מי תעשה שלום בדיוק? עם החמאס שנבחר בבחירות ומביס את אש"פ? או אולי עם אבו מאזן "הפרגמטי-חילוני" -שרק לפני חודש אמר בערבית שהוא ידע לטפל ב"ממשלת תל-אביב" , וידע להחזיר את כל "הפליטים" בלבנון לעכו, חיפב, יפו וירושלים מהצד של השליטה של היהוד.

the first duke

New member
אינני רואה קשר בין תגובתך להודעתי

אני הבעתי ביקורת אשר אומרת כי לשרון וקדימה אין דרך ברורה והצגתי שאלות שמציגות פנים שונים של שרון וסתירות וביקשתי לדעת מי מהם הוא שרון האמיתי ומה מכל הדברים הוא באמת מתכוון לעשות. הציבור צריך לדעת למי הוא מצביע ומה הוא מתכוון לעשות לאחר שיבחר. אני לא אמרתי שאני תומך או לא תומך בהסכם כזה או אחר עם הפלשתינאים. דעתי האישית היא סוגייה אחרת, אני שאלתי מה מכל האופציותש הועלו ובהקשר של הניגוד בין דיבור למעשה אצל שרון הוא מתכוון עלשות אם יבחר שנית , הפעם כיו"ר קדימה.

the first duke

New member
מצטער צודק, רק חבל שלא עוסקים בנושא

רק חבלש לא עוסקים בנושא השרשור ושכל נשוא עובר מיד לפסים של כינויים וריבים מטופשים. אולי תפסיקו כולכם רגע לריב ותגיבו באמת לשאלה שהצגתי למעלה? מהי דרכם ותוכניתםה אמיתית של מפלגת קדימה בראשות שרון. האם הכוונה היא להתנתקות חד צדדית נוספת כמו שאומרים חיקל מהפרשנים הפוליטיים? האם הכוונה היא הקפאת המצב הקיים? האם ומתי יפונו המאחזים הבלתי חוקיים? מה עם מפת הדרכים תכשל(בהנחה שאין פרטנר פלסטינאי בזמן הקרוב)? זכותם של הבוחרים לדעת מהי תוכניתה של קדימה, כרגע אנחנו רק רואים מפלגת בלון ניסיוני שהולכת באופן עיוור ולא מצגיה את דרכה באופן ברור לציבור. הקץ לערפול, תתנו תשובות:)

the first duke

New member
מתנצל אגב על שגיאות ההדפסה:)

אני מדפיס מהר מדי בלי לשים לב, מתנצל על הקושי שבקריאה.

mean girl 16

New member
שרון לא נאיבי. הוא לא מאמין בשלום

עם הפלסטינים. הוא יודע שאין עם מי לדבר. הייתי מאוד בעד ההתנתקות אבל אני חושבת שעוד אחת כזאת תהיה אסון. כי חייבים איזשהו ג'וקר אצלנו הוא לא יכול לתת הכל בצורה חד צדדית. והבעיה היא שהוא פשוט לא אומר. מה המצע של קדימה? לא ידוע. אנחנו פשוט אמורים לנחש, לאסוף חלקי דברים פה ושם ולהרכיב משפט. נשבר לי מדרכי העורמה והמרמא בהם שרון מבצע את תוכניותיו. שיודיע מה כוונתו אחת ולתמיד. זכות הציבור לדעת.

למעלה