הכתבה של שמואל המאירי...../images/Emo26.gif
תאריך ההודעה: 24/05/02 שעת ההודעה: 11:40 מאת: pilovich shahaf נושא: כל מי שאומר, סותר, מחוה דעה אחרת
מדעתו של המימסד....
שילטון האוליגרכיה, הפשע המאורגן על פי דו"ח שימרון, הוא בעיניך משוגע, שקרן, נביא שקר,
וקונספירטור... לכן העובדות מדברות בעד עצמן...:- תאריך ההודעה: 23/11/01 שעת ההודעה: 14:53 מאת: pilovich shahaf נושא: מכתב גלוי ל- "יובל תמיר"-אנשי הדממה לאחר שצפיתי בתכנית הטלויזיה "אנשי הדממה", לאחר ששמעתי אותך שוב בגוף הסרט, לאחר ששמעתי אותך נידמה לי יום קודם מרואין בשידור חי-ברדיו קול הים האדום-באילת, הרשה לי ואולי גם חובתי לעשות זאת כאזרח, ולמרות שהועדת שמגר קיבלה מימני תיכתובת בנושא, הקשור ב:- מינהל תקין, אחריות מישרד ממשלתי בכלל ובין מישרדית בפרט, אחריות האקדמיה-חקר ימים ואגמים, " כמובן שלא טרחה הועדה לזמן אותי כמו בנושאים אחרים, אבל אוזניים ועיניים אחרות בכלל והציבור בפרט ישמע ויקרא אותי בפרט. אתמול דיברתי ארוכות עם חבר טוב שלך [מ.ע], שהוא גם סובל בשקט מהמחלה הממארת ובשקט, ולמרות שהוא את תביעתו כנגד המדינה בכלל וכל הגופים המעורבים בפרט-כבר בטיפול.השאלה הגדולה שעומדת היום על הפרק בכלל ובעיניי מיזה זמן רב זה:- "מה שוה יותר ומה מחייב יותר- אחות לוחמים או אנושיות...." שאלה רטורית גרידא מר יובל תמיר הצעתי לך [בכל מיקרה במוקדם או במאוחר זה יקרה קשר השתיקה יופר גם יופר!!] לדרוש לזמן לחקירה תחת אזהרה את:- [בסדר מלמטה למעלה בשרשרת הכשל-האחריות] 1. מר אליק אדלר-עד לפני כשנה כיהן כמנהל אגף ים וחופים במישרד לאיכות הסביבה שמקום מושבו היה בעיר חיפה. 2. ד"ר יובל כהן- נכון להיום מנהל חקר ימים ואגמים במדינת ישראל בכלל והמכון במבואות חיפה בפרט. 3. עו"ד רוני קומר- עד לא מיזמן כיהן כמנכ"ל המישרד לאיכות הסביבה, סמנכ"ל אכיפה של המישרד לאיכות הסביבה, וכמו כן היה יו"ר הועדה להטלת פסולת/גוף זר למי הים ונציג המישרד בועדה למימי חופין במישרד הפנים. 4. ח"כ נחמה רונן- לשעבר מנכל"ית המישרד לאיכות הסביבה עד לא מיזמן.......הלכה לפוליטיקה, דרך עמותת צלול כאשר מאחוריה צועד כיועץ מיקצועי ומישפטי לא אחר מאשר עו"ד רוני קומר-עד להיום. 5. את כל השרים שכיהנו בתפקיד שר לאיכות הסביבה מתקופת כהונתו של רב אלוף במיל´ "רפול-רפאל איתן" ועד לפני חשיפת הפרשה/הקמת ועדת שמגר-ועדה ממלכתית!! 6. את כל המדענים הראשיים של המישרד לאיכות הסביבה שמכהנים בתפקיד בחוזה אישי,בערך ממנכ"ל למנכ"ל המישרד כמו לדוגמא שני האחרונים:- ד"ר/הגב´ מיקי הרן בקדנציה הקודמת של השרה לשעבר דליה איציק, ונכון להיום ד"ר אלי שטרן. 7. ראשי עירית חיפה משנות ה-90 ועד להקמת ועדת שמגר/חשיפת הפרשה. כמובן שיש עוד רבים אחרים ומישרדים אחרים שנוגעים ומשיקים, והרי אנו חיים בתוך מדינתנו הקטנה, אבל אלו האנשים שהיו חייבים להתריע, לעצור ולמנוע מלתת רשיונות הפעלה לכל המפעלים לגדות נחל הקישון אשר הזרימו ומזרימים ביודעין את כל ...."הסרטן והמחלות לאדם ולךדגה". יובל תמיר- כל האנשים לעיל ידעו גם ידעו והם האחראים למחדל הזה, למות חבריכם, למחלותיכם- מדינת ישראל חייבת לקחת אחריות למחדל הזה, ולעשות חשבון נפש עם כל האחראים שפשוט המשיכו את " המדיניות והשיטה- שכולנו מטומטמים ומי שפותח את הפה, הוא לא מבין או שהוא משוגע !! אין חדש תחת ........ה-שמש מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש. נ.ב עד לא מיזמן אלוף עמי איילון-מפקד חיל הים לשעבר, וראש השב"כ לשעבר, הוצע לו להיות יו"ר חקר ימים ואגמים-והוא סרב, למה ?? המשך יבוא. מבחן התוצאה. פ"ש.