שאלה מהותית נוספת.אם זה לא

שאלה מהותית נוספת.אם זה לא

משנה מה אוכלים כל עוד שומרים על גרעון קלורי כדי להתפטר משומנים עודפים,אז למה צריך להמנע ממאכלים שמנים?כי הוא נאגר יותר משאר המאכלים למרות שאנחנו בגרעון קלורי?
 

tommythecat

New member
תשובה

מי אמר ש"צריך להמנע ממאכלים שמנים"? אנשים יורדים במשקלם גם בדיאטת אטקינס, כשהם אוכלים ערימות של "מאכלים שמנים" (בתנאי שהם במאזן קלורי שלילי). ולהבא, תלמדי לשרשר את ההודעות שלך במקום לפתוח הודעה חדשה באותו נושא. יוסי
 
הגירעון הקלורי הוא החשוב אולם

חשוב להקפיד שאחוז הקלוריות בתפריט המגיעות משומן לא יעלה על 30%. רצוי שמרביתם יגיעו מהמקור הבריא בכמות מתאימה (מנת שומן בריאה: 7 זיתים = כפית שמן מכל סוג אך רצוי שמן זית וקנולה = 1/4 אבוקדו = 4-6 חצאי אגוזי מלך = 8 שקדים = כף טחינה...). כמו כן, למטרת הרזיה רצוי לפרוס את הארוחות על פני היום ולאכול בערך כל 3 שעות מבחינת הפרשה הורמונלית שתסייע בהרזיה. לפיכך אין טעם לאכול2-3 מאכלים משמינים ביום שהם עתירי קלוריות ובכך לכסות את מכסת הקלוריות היומית.זה לא שאסור לאכול מאכלים משמינים אלא להגבילם בכמות
 

m0sh3

New member
אין סיבה לאכול כל 3 שעות מבחינת "סיוע להרזיה"

זה יכול לעזור בשליטה ברעב, לא יותר.
 
למעלה