שאלה: מהו הבית קפה השכונתי שלכם

כתומתי

New member
שאלה: מהו הבית קפה השכונתי שלכם

או המקום ה"קבוע" שלכם? האם אתם מעדיפים להתיישב במקום חדש ולגוון, או ללכת "על בטוח" ולשבת במקום מוכר וידוע?

meravbr

New member
פעם בצעירותינו...

היה זה אורנה ואלה שינקין שהיינו טורחים להגיע אליו מדי יום שישי, לחפש חניה, לעמוד בתור, ולהנות מאד... אבל היינו עושים את זה בשביל האוכל, פחות בשביל הקפה (צעירים, כבר אמרנו??). היום זה ללא ספק ארקפה - בטח לא שכונתי (העדפה שלי רוטשילד או קניון רמת אביב) - אבל מה לעשות - הקפוצינו הכי טעים בארץ (ועדיף מנה כפולה...). יקר כבר אמרנו????

חיליק1

New member
אין כמו אילן´ס קרליבך!!!

האוירה, השרות האישי, הקפה הכי טעים בעולם, ו... אילן´ס - מה יש להוסיף? נהדר!

jisack

New member
בית הקפה הטוב ביותר באזור גוש דן

קפה בוק´ה ברחוב ברקת אזור פתח תיקווה

גוז

New member
בלית ברירה ../images/Emo118.gif

ארקפה רוטשילד. הכל באמת נורא טעים - אבל המחירים הם שערוריה על פי כל קנה מידה. למרבית הצער זה הקפה הקרוב ביותר למשרד בו אני עובדת. למרבית השמחה - לעובדי המשרד יש 10% הנחה שם (ואז המחיר הוא שערוריתי פחות 10% - שזה גם די נורא...).

גוז

New member
הוא היה גם שלי ../images/Emo118.gif

לפני מספר שנים, אבל איכשהו זה עבר לי. אוכל מצוין בהחלט.

25אירית

New member
הסלון שלי ../images/Emo8.gif

צר לי לומר, אבל אנחנו ירדנו באופן טוטאלי מעניין בתי הקפה!!! פשוט הרגשנו שאין לנו יותר מה לחפש שם (אחד את השני הלוא מצאנו כבר מזמן...
) ואני אסביר:- - המחירים פשוט היסטריים. כוס קפה + עוגה 2X = מאה ש"ח לפחות. - האיכות- לא תמיד משהו - רשתות- אני שונאת!!!!! אני משתדלת להימנע מכל מה שמריח כמו גלובליזציה... - אוירה- בדר"כ לא משהו. מלא ילדים או זקנים, לא נוח לשבת, לא נעים לשבת יותר מידי זמן בלי להזמין כל הזמן עוד ועוד. - זמינות- אם כבר בית קפה, אז בשביל להפגש עם חברים. להפגש עם חברים זה בדר"כ בימים ובשעות המקובלים ליציאה, הבעיה היא שאלו השעות המפוצצות ולעמוד בתור בשביל כוס קפה, לא להיט. בקיצור, את תקציב ההסעדה שלנו אנחנו מעדיפים להוציא על אוכל טוב במסעדה טובה! בתי קפה לא מדברים אלינו. אי לכך ובהתאם לזאת, בית הקפה החביב עלינו (ועל חברינו..
) הוא הסלון/ מרפסת הביתית, כמו פעם.... אירית

liti

New member
קפה בונו ביקום ../images/Emo96.gif

המקום הקבוע לעצירה כאשר נוסעים צפונה. המנה הקבועה- שתי ג´בטות חזה אווז במיונז, פסטו ואנטיפסטי (ולי כמות כפולה מהאנטיפסטי), שני לאטה (בלי קצף)ודיאט קולה. כן הייתי רוצה לגוון אבל הג´בטה כל כך טעימה שאני אף פעם לא מצליחה להחזיק את עצמי ולא להזמין אותה. השירות נחמד, יש עליות וירידות אבל בסך הכל אנחנו מרוצים. והחשבון- בסביבות ה- 80 ש"ח.

אושר מ

New member
../images/Emo45.gif

כל פעם שחוזרים מת"א הביתה עוצריםב דרך לקפה בונו. לפני יומיים הייתי עם אחותי בת"א עקב אילוצים שונים. ברך ל.. היה לנו זמן אז עצרנו בהרצליה בקופי בין (אחותי אוהבת.א ני מעדיפה ארומה). בדרך זחרה עצירת חובה בבונו. ואצלי באזור קטי ועופרה בטבעון בית קפה מקסימון. או נדב קינוחים, שלשם הולכים בשביל הקינוח ולא הקפה, וזה ברמת ישיש. נדב אגב גם מספק קינוחים לבונו.

תלתלית

New member
יש כמה

אבל הכי הכי זה טורקיז בבית יצחק או בונו ביקום כנראה בגלל הקרבה לבית וההרגל וגם כי בבונו יש אחלה קפה וג´בטות. אופס, שכחתי גם את הקפה בקיבוץ העוגן, ליד תחנת הדלק שאנחנו קוראים לו "סגה לפרדו" כי ככה קוראים לסוג הקפה.

גם בעד "סגה פרדו" בצומת העוגן וגם

"או-טו-טו" בתחנת דלק "סונול" לפני צומת המשטרה, בכביש לחדרה כשבאים מדרום לצפון. אוירה נחמדה, אנשים נחמדים, קפה וגריכים/עוגות טובים, מחירים סבירים, והעיקר- ללא הפתעות...תמיד תמיד תמיד נחמד!!!

כתומתי

New member
במקרה שלי - כל בתי הקפה השכונתיים

במתחם בזל - ארקפה (היקר להחריד), אשתור, אלקלעי ובעיקר הגבינריה ואמבויה (שהוא יותר טאפאס בר שכונתי מצויין). אף פעם לא יושבת בקפה בזל הבורגני.

אורלי99

New member
ברוטשילד ../images/Emo185.gif

אני חדשה פה, אז קודם כל שלום! דבר שני אני מתה על הקפה ברוטשילד. רטושילד פינת מאז"ה. קיוסק על השדירה שהפך לקפה.

liti

New member
ברוכה הבאה, אורלי ../images/Emo24.gif

את יכולה לפרט לנו יותר למה את אוהבת את בית הקפה הזה?

אורלי99

New member
בגלל....

1) הקפה הטעים 2) השרות המצויין 3) הסנדוויצ´ים המוקפדים והטעימים 4) הספסלים של רוטשילד 5) מסלול ההליכה שלי.... חסרונות 1) אין שרותים (אבל אפשר לחצות את הכביש לפסטיס) 2) קו 5 בקפה

גוז

New member
אני עוברת ../images/Emo118.gif

לידו כל יום בדרך לעבודה - ובאמת תהיתי איך הוא...

גרתי שם שנים עוד שזה היה קיוסק

משפחתי פשוט ואני מכירה את בני המשפחה שמנהלים את המקום והם פרפקציוניסטים רציניים ונורא חשוב להם שהלקוחות ירגישו בבית. הלחמים תמיד טריים והמגוון גדול, והמחירים נמוכים ותמיד יש שם בעלי כלבים שעוצרים לקפה. מקום בייתי ומומלץ.

למעלה