שאלה מהטחת או שמא מהתחט....

שאלה מהטחת או שמא מהתחט....../images/Emo122.gif

אני רוצה להבהיר אחת ולתמיד...פיזיותרפיה או פיזיוטרפיה? אנחנו תרפיסטים או טרפיסטים....ואל תתנו לי את התשובה השחוקה שבעברית אין הבדל בין ת' ל-ט' ככל שזה נוגע למילים נוכריות....מישהו פעם כתב דוקתור?? תרקתור?? אני כמובן ממצדדי הפיזיותרפיה...לדעתי כולם כותבים תרפיה (ריפוי)..כאשר היא מופיעה לבד... פיזיוטרפיה זה מקסימום - התואר שמשיגים משגיחי כשרות אחרי 4 שנות שינון מעלי גירה ומפריסי פרסה.

פיזיותרפיה מנצח בגדול.../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo22.gif../images/Emo140.gif

היי גור איתן, גם לי נראה שפיזיותרפיה הרבה יותר מוצלח ומתאים. ולראייה לכך שאני לא לבד, לקחתי את גוגל הישראלי כפוסק הגדול. הוא אומר פיזיותרפיה= 1050 ערכים ואני אתן לך לראות מי מופיע הראשון שם (רמז- פורום בתפוז 10 אותיות...) ולעומתו חברו החיגר פיזיוטרפיה קשור רק ל203 מקומות.. משמע שהצעתך והסכמתי מתקבלים בגדול, גם אצל חברינו ברשת.

AMI-101

New member
../images/Emo141.gif...A rose

by any other name... איפה אבשלום קור? אני מצביע תרפיה (תרפיה או טרפיה) it just looks more correct איך מאיתים TH בעיברית? ביי עמי

מה עם שאלת ה-ז'...../images/Emo9.gif

אני כמובן בעד פיזיותרפיה. אבל מה עם ה-ז' לעומת ה -ס'?? בעצתה של תלמה...ה-ז' שוב לקח בגדול.... סוף שבוע נעים לכולנו...
יעל

סה לא סתן סלא סאלנו את סאלת ה-ז'

אני לא שמעתי הרבה פיזיותרפיסטים שקוראים לעצמם פיסיותרפיסטים...חוץ מכמה דרום-אמריקאים (שהם הכי נחמדים, אגב) ותמיד קוראים להם לואיס או סוזנה... (או במקרה שלה - סוסנה)...
|

למעלה