שאלה מה אתם הייתם עושים

שאלה מה אתם הייתם עושים

בליינדים 300-600 אני עם סטק של 14000 בסמול בליינד יושב עם JQ תלתן שני לימפרים הדילר מעלה ל2500 אני ושני הלימפרים משווים (פה אני חושב עשיתי טעות שהשוויתי בגלל המיקום שלי ויש שני אנשים שמדברים אחריי) פלופ בא 6S.9D.TS אנים שני אובר קרדס וקנטה פתוחה פתחתי עם 2000 הימור גישוש זה אחרי מקפיץ ל4000 שהוא שחקן שיכול להיות עם כל יד הזוייה והשחקן אחריו שם אול אין ( הוא הציפ לידר) עכשיו אני יודע שזה שמדבר אחרי יישווה כי הוא אמר בטעות שהוא משווה לפני שדיברתי מה שנותן לי יחס קופה של אחד לארבע להשקיע 9500 ולקחת 40000 בקירוב הייתם משווים או לא בטורניר פריזאאוט

b.o.b

New member
לגבי פריפלופ

כמו שאמרת, אין לך מה להכנס ליד הזאת, המיקום שלך זוועתי, היד שלך בינונית מאוד ואין לך את הסטאק בשביל זה, אם היית יותר עמוק היית יכול להשוות את זה , אבל יש לך 23BB... ועוד עם 2 לימפרים, שיכול להיות שאחד מהם יקפיץ שוב ואז תצטרך לפרוש מהיד פאיפלופ שתרמת 4BB לקופה, המון! לגבי מה ששאלת, התשובה הקצרה : לא הייתי משווה, אפילו פולד די קל מבחינתי. למה בעצם? יש לך יד די חלשה בפלופ הזה, קודם כל אין לך כלום, אתה על דרואו, והדרואו שלך גם די חלש כי יש פלאש דרואו, אם מישהו על פלאש דרואו הוא מוריד לך ברבע את האווטים לסטרייט ואם הוא פוגע אתה דרואן דד... מישהו הקפיץ מינרייז שבדר"כ מראה או על בלוף או על מפלצת ואחד אחריו אוליין, לפחות אחד מהם הייתי שם את פלאש דרואו נאטס והשני עם סט או אובר פייר. אני לא חושב שאתה רוצה להשוות במצב כזה.

אל תשכח שאני שני אובר ים על הפלופ

ואיך שאני מכיר את השחקן שדחף אול אין הוא לא היה עושה את זה עם סט או אם קנטה בגלל שהוא היה רוצה למשוך עוד זיטונים כך ששמתי אותו על דרואו ולא סיפרתי מה שהם פתחו היה זה שעשה מינרייז היה עם J8 קנטה פתוחה וזה שדחף אול אין היה 57 S הוא חיכה לקנטה באמצע ולצבע אבל הקנטה שלו נשרפה כי 8 היה נותן לי קנטה גבוהה יותר אבל הבאסה היא שבריבר בא 5 תלתן והציפ לקח כן אני חושב שהייתי צריך לזרוק אבל אחרי שכבר תרמתי 4000 לקופה והקופה הענקית שהיתה באמצע זה לא פולד קל הטעות הקריטית שלי היתה הרייז שנתתי אחרי הפלופ

b.o.b

New member
אני לא שוכח

אתה עדיין יכול בקלות לשים אחד מהם על JJ++ ואז האוברס שלך יוצאים מהשיקלול, מישהו עם אובר פייר היה דוחף על הפלופ הזה כי הוא היה מאוד דרואי ולכן זה די הגיוני לשים אחד מהם על זה. בכל מקרה אני דווקא אוהב את הרייז שנתת בפלופ, אתה ראשון לדבר ואתה בקלות יכול לקחת את הקופה כי הפלופ לא בטוח פגע במישהו(אם אין לו אובר פייר) אבל או שאתה נותן רייז רציני בפלופ או שאתה נותן צ'ק, כשאתה עושה משהו באמצע זה מוביל בדרך כלל לתוצאות פחות טובות.

צודק זה לא היה

רייז שאמור להבריח כי אם מישהו היה מחכה לצבע היה שווה לו להשוות דווקא באסה היה לי טורניר טוב עד הקטע הזה הכי מצחיק שכמעט לקחתי על קלף גבוה מה שלא דמיינתי שיקרה שהשוויתי

ולגביי אובר פייר

לא שמתי כי השחקן שדחף את האולאין לא היה עושה את זה עם אובר פייר כי בפלופ כזה אחרי רייז ורירייז זוג אחד כבר מאבד הרבה מהערך שלו אם הייתי עושה צ'ק והוא היה דוחף זה היה מקל לי את ההחלטה אל תשכח שיש אופציה לסט או לקנטה מהפלופ

modz0r

New member
תשכח מזה

קראתי לא נכון. בכל מקרה, אני מסכים עם בוב.

כן אני יודע

אתמול הייתי בטוח שאני עשיתי את המהלך הנכון אבל מבחינת יחס קופה היה לי ועוד איך הרצתי את היד במחשבון פיגרתי ב7 אחוז אחרי ה57 ונתתי יחס של אחד לארבע שעמדתי על 38 אחוז אבל לא הייתי צריך לסכן את הטורניר על זה

Harleydude

New member
אמממ

קודם כל כמו שכבר נאמר פה קיפול פרה די ברור (או דחיפה אם היריב מעלה הרבה מלייט פוזישן אבל זה מהלך קצת יותר מתקדם ועדין). מול סט אתה צריך 3 ל1, מול פלאש דרו גם. אם 2 היריבים שלך יושבים על : סטים\סטרייט\פלאש דרו\זוגות עליונים\QJ כמוך אז הEV שלך הוא 22% משמע... אתה צריך... 4 ל 1... Text results appended to pokerstove.txt 1,992,018 games 0.062 secs 32,129,322 games/sec Board: 9h Th 6s Dead: equity win tie pots won pots tied Hand 0: 22.186% 16.90% 05.29% 336598 105350.67 { QcJd } Hand 1: 38.907% 34.94% 03.96% 696052 78982.67 { 99+, 66, AhKh, AhQh, AhJh, QJs, 98s, QJo, 98o } Hand 2: 38.907% 34.94% 03.96% 696052 78982.67 { 99+, 66, AhKh, AhQh, AhJh, QJs, 98s, QJo, 98o } לפי היחסי קופה השוואה פה היא לא כזה דבר רע, למרות שיש הרבה תסריטים שיהיו בלוקרים ליד שלך + הרבה קלפים שיהרגו את היד שלך + הרבה רידרואוז. לא'דע.. אני לא משחק הרבה טורנירים אבל אני אישית לוקח הימור פה אם אנחנו לא מרחק נגיעה מהכסף חוץ מזה שאתה יושב על כולה 23BB שזה כ-ל-ו-ם...

Harleydude

New member
רק תוספת אחת

כבר אמרתי שאני לא חושב שהשוואה פה היא נוראית, כל המצב הזה די דפוק מלכתחילה (לכן קפל את זה פרה אבל לא נתחפר על זה..) אבל אם יש יתרון אחד משמעותי לקיפול פה זה שיוצא לך לראות מה היה לאחרים ואז גם אם עשית קיפול שגוי אתה יכול לחשב את הEV שהיה לך מולם וללמוד מהסיטואציה בלי לשים את כל הערימה שלך על הקו.

למעלה