שאלה - מה אתם חושבים שיקרה עכשיו?

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שאלה - מה אתם חושבים שיקרה עכשיו?

אחרי שאדם ענתה לטלפון וראתה ש"חברת החשמל" שהמשפחה שלה סיפרה לה על זה - זה בעצם אבא שלה....
איך היא נראה לכם תגיב לזה?

panda0zombie

New member
לא בטוחה

יכול להיות שהיא תנתק לו אחרי ויכול להיות שהם ימשיכו עם השיחה אבל בשני המקרים היא בטח תספר על כך לאודי רחלי ומיטל ואז זה כבר יהיה אישור שמשהו מוזר קורה פה
&nbsp
למרות שבתכלס אף אחד לא יאמין לכך שהמספרים הבהבו לטדי על לוח המודעות באמצעות שרביט תנכ"י אז זה לא כזה עוזר במילא

מה קרה בעונה הקודמת?

היא לא אוהבת את אבא שלה.
&nbsp
מספיק לצפות בפרקי העונה הקודמת כדי להבין כמה היא נפגעה ממנו על מה שהוא עשה. ממליץ לכם לצפות ולראות. זה ברור שהיא תספר עליו.
&nbsp
אגב... למה שלא יאמינו שהמטה גילה לטדי את הכל? הבריגדה יודעת על המטה, והעניין בשכונה די התפרסם. או שלא?

panda0zombie

New member
הבריגדה יודעת

וגם המועצה כנראה יודעת.. אבל אני לא חושבת שאפשר להוכיח את זה, וגם אני די בספק שהאלה של הלוטו והגורמים שאחראיים על זה יאמינו

ny22

New member
מנהל
תגיד יוסי, על אילו פרקים מדובר...

פשוט אני לא ממש זוכר איך נגמרו היחסים בין אגם לאביה.
אילו פרקים מראים את זה שהיא נפגעה ממנו על מה שהוא עשה?
&nbsp
תודה

ny22

New member
מנהל
פשוט עברו כבר כמעט שנתיים אז טיפה שכחתי

(את הפרטים הקטנים של העלילה).

לפני "שבוע בפריז" ועד סוף העונה

היה קטע שהיא התחלפה עם לירון בכלא וכשטדי התעצבן עליה היא צעקה "שכחתי שבמשפחה שלנו לא משקרים!".
&nbsp
וגם הסצנה האלמותית בה היא שברה תמונה של המשפחה על השומר שטדי שם לה, ואיפה השברים התרכזו? נכון, על אבא שלה.
&nbsp
אגב, היה קטע שהיא העמידה פנים שאודי נפרד ממנה כדי לעכב את טדי, והיא אמרה דברים כמו "הוא שיקר לי, חשבתי שאני מכירה אותו", וברור שהיא דיברה על טדי.

למעלה