שאלה: מה האי קיו של ווטרס ?

NIR Y

New member
שאלה: מה האי קיו של ווטרס ?

אני בטוח שאף אחד עדיין לא שאל את השאלה זאת חחח אם מישהו יודע מאיפשו מה האי קיו שלו אני ישמח לדעת סתם מענין אותי..

edlessme

New member
אנלא חושב שזה ניתן לפירסום...

הבנאדם היחיד שיכול לפרסם את זה זה הוא... ואנלא חושב שהוא יעשה את זה... אני בטוח שזה לא גבוה במיוחד... בכל אופן...

Miss CB

New member
לא גבוה...?

עכשיו שאלה, כשאתה אומר "לא גבוה במיוחד", האם הכוונה היא לממוצע (סביר דווקא), או אשכרה נמוך מהממוצע? כי נמוך לא נראה לי שהוא... יש שיטענו שהוא גאון ובטח יש לו מספר ענקי, אני לא בטוחה שזה נכון, אבל זה בטח ממוצע לפחות! חחח לרגע חשבתי שביקשו פה את האייסיקיו שלו... לא הסתדר לי... גם אני הייתי רוצה את האייסיקיו שלו

לי יש את האייסיקיו של גילמור ../images/Emo13.gif

מישהו רוצה?
דווקא,אני חושבת שרוג'ר הוא אדם חכם.אבל מי יודע...

NIR Y

New member
לי נראה שממוצא לפחות

לא? הוא נשמע בן אדם די חכם אני היתי נותן יותר ממוצא אבל אם היתי יודע לא היתי שואל

נו, באמת...

ראשית, כל העניין הזה שנקרא IQ אינו נחשב עוד לרלבנטי, והמונח "אינטליגנציה" יצא מהאופנה (יענו "out"), בגלל שהמדדים בהם השתמשו "למדוד אינטליגנציה" היו מוטים תרבותית. אבל ניחא. שנית, ווטרס היה סטודנט לארכיטקטורה. לשם כך צריך להיות מעל הממוצע מבחינת אינטליגנציה, לפחות כפי שנתפסה אז. לגבי "חוכמה" - זה כבר סיפור אחר, שכולל הרבה יותר מאשר "אינטליגנציה". הוא עשה הרבה דברים לא-חכמים בחייו, אבל גם הרבה שכן.

NIR Y

New member
כן ??

אני חייב להגיד שזה חדש לי ממתי איי קיו לא משמעותי מה זה הדרכים שבהם נהגו למדוד אינטליגנציה, בתקופת ווטרס ?? או שהיום יש דרכים חדשות ?? בקשר ל"חוכמה" משהו שטיפשי בשבילך חכם בשביל אחר וזה באמת לא קשור לאיי קיו..

../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

בהתחלה חשבתי שאתה כותב "מה האיי סי קיו של רוטרס
" *מושפעת*

emmily plays

New member
טוב אולי אני קצת משוחדת..

כי אני כותבת שירה בעצמי..ואפילךו הוצאתי ספר כשהייתי בת 17 לפני 6 שנים תמימות....(ופעם מישהו נתן לי מחמאה ענקית ואמר שהשירים שלי הם מה שווטרס היה כותב לו ידע עברית... הסמקתי עד ה.....) אבל לדעתי הצנועה כדי להיות כותב מוכשר שמשתמש בדימויים ומטארפורות מורכבות.. ווטרס שלנו חטא מידי פעםן בליריקס שגבלו בפואטרי אמיתית...צריך להיות חכם ואינטיליגנט לא יודעת עם המדד הוא איי קיו אבל לצורך העניין נראה לי שהוא אינטיליגנט.. מלבד זאת לא נראה לי שאדם לא חכן יכול היה לחשוב על קונספטים כמו אלו שווטרס חשב.. אבל מה זה חשוב חכם או לא... מוכשר הוא בטוח וזה הכי חשוב , לא?? נ.ב מי שרוצה לקרוא קצת משירי אני מוכנה לשלוח לו לאימייל.

פששש

משוררת בשורותינו!
אם תרצי, את יכולה להעלות שירים שלך בשרשור
, ע"מ שכולנו נהנה.

edlessme

New member
אמממ... אני חושב שקצת פיספסת...

אני חושב שבשביל להיות מששורר מוצלח צריך להיות בעל אי. קיו (E.q.) גבוה... אני לא חושב שצריך להיות חכם במיוחד (אבל גם לא מטומטם...)... וגם דיי יצירתי... אני מתוך ניסיונותי הכושלים בכתיבה הבנתי שחסר לי מאוווווווד את השני... אבל ידידה שלי לעומת זאת.. שכן כותבת שירה... איך להגיד את זה... לא בדיוק מדענית טילים ודווקא אנשים מאוד מתלהבים מהכתיבה שלה...

emmily plays

New member
מה שהתכוונתי הוא..

שצריך ידע והבנה במטאפורות דימויים ושפה ולדעתי יש צורך באינטיליגנציה בשביל זה. בקשר ל EQ זה מונח שמדבר בעיקר על בגרות נפשית,יכולת לדחיית סיפוקים ויכולת להסתדר עם אנשים. הרבה אומנים ומשוררים לא מחזיקים בתכונות אלה(לא אני בהכרח) אלא דווקא מצדיקים את הסטראוטיפ על אומנים אגואיסטים מבודדים ומרוכזים בעצמם(ההגדרה הזו מזכירה לכם מישהו?? אה כן.... רוג'ר וווטרס)

נימרודל

New member
הממ...

אני חושבת שהאייקיו גבוהה... אף אחד לא באמת מבין אותו. זה א'. וב' זה שהוא נרגן.

למעלה