שאלה מה הזכויות שלי כנכה 65% נכות כללית??? מזל טוב על הפורום שיאיר את זכויותנו בבטוח לאומי.
D DWBI New member 16/12/05 #1 שאלה מה הזכויות שלי כנכה 65% נכות כללית??? מזל טוב על הפורום שיאיר את זכויותנו בבטוח לאומי.
ג ג ב גרונפלד New member 16/12/05 #2 נכות כללית ראה הודעה ב"הודעות נבחרות" בעמוד הקהילה של הפורום תחת הכותרת "נכות כללית". הרעיון הכללי בנכות כללית הוא שלא די בנכות רפואית כדי לזכות בקצבה.
נכות כללית ראה הודעה ב"הודעות נבחרות" בעמוד הקהילה של הפורום תחת הכותרת "נכות כללית". הרעיון הכללי בנכות כללית הוא שלא די בנכות רפואית כדי לזכות בקצבה.
D DWBI New member 16/12/05 #3 אני מקבלת קיצבה, וגם השלמת הכנסה אך ברצוני לדעת האם יש לי זכויות בסיוע בשכר דירה בבזק באגרת מקרן בתחבורה ציבורית, ברכבת. ועוד....
אני מקבלת קיצבה, וגם השלמת הכנסה אך ברצוני לדעת האם יש לי זכויות בסיוע בשכר דירה בבזק באגרת מקרן בתחבורה ציבורית, ברכבת. ועוד....
ג ג ב גרונפלד New member 16/12/05 #6 תודה על המידע/ההארה! שמח לשמוע שבמרכז המידע הארצי של המל"ל מוסרים מידע גם על זכויות בבזק ובתח"צ... בכל מקרה מספרי הטלפון של מרכז המידע הארצי הם: 08-9369696 והוא פועל בימים א'-ה' בין 08:00-15:00.
תודה על המידע/ההארה! שמח לשמוע שבמרכז המידע הארצי של המל"ל מוסרים מידע גם על זכויות בבזק ובתח"צ... בכל מקרה מספרי הטלפון של מרכז המידע הארצי הם: 08-9369696 והוא פועל בימים א'-ה' בין 08:00-15:00.