שאלה, מה הייתם עושים אם..

weirdorocks

New member
שאלה, מה הייתם עושים אם..

אז ככה, יש לי ידיד שידע לעשות ג'אגלינג עד לפני שנתיים ככה. הוא התחיל לא מזמן קורס ג'אגלינג כדי לחזור לעניינים והחליט שהוא מתחיל להתאמן עם מקלות אש. חשוב להדגיש שהוא התחיל ממש לא מזמן, אולי לפני חודש, אז לא יודעת כמה הוא באמת טוב בזה, סביר להניח שלא ממש...
לפני כמה ימים היינו בדירה שלו עם עוד כמה חברים ואז הוא לקח המקל ג'אגלינג בוער והתחיל להניף אותו. ואז, הוא פשוט הניף אותו עלי. מול הפרצוף שלי, מקל בוער. הוא עצר בזמן ולא פגע בי בסופו של דבר.. קפאתי. ואז הייתה לו הבעה כזו של 'אופס, לא הייתי צריך לעשות את זה'.. הוא נראה כאילו הוא הבין שמה שהוא עשה לא היה באמת בסדר..
מה הייתם עושים? איך הייתם מגיבים?..
לא יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו...

*לא לפרסם בראשי.

נועה011

New member
תגידי לו מה דעתך.....

אם הוא ידיד שאת נפגשת איתו באופן קבוע והוא חשוב לך, את יכולה להגיד לו שהוא חשוב לך ושבגלל זה את בכלל מרגישה צורך להעלות את הנושא. ושהופתעת מכל הסיטואציה, שהוא העמיד אותך בכזה סיכון, שבמזל לא קרה לך כלום. והיית רוצה לשמוע את דעתו (זה מה שאת רוצה?) או תגובה כלשהי שהיא עניינית (ולא "אופס"), על דבר כזה.

אני מאמינה שאם משהו מפריע לנו, במיוחד עם אנשים קרובים לנו, משפחה או קולגות לעבודה, צריך להעלות את הדברים. זה לא נעים באותו רגע אבל זה עוזר מאוד בטווח הארוך.

spaysi8

New member
וואו, נשמע כואב

אני הייתי ממש יוצאת עליו.. זה לא לעניין וגם הוא לא הגיב בצורה הכי נכונה לדעתי..

למעלה