שאלה??? מה הייתם עושים אם.......

Negative Creep

New member
הייתי מניף בססגוניות את

האצבע השלישית... וצוחק להם בפנים. שיקפצו לי. או שסתם הייתי מתעלם.

Nightwish-boy

New member
מארגן אורגיה בינם לבין ווסטלייף

למה? דבר ראשון כי הייתי מרוויח טונה כסף מלצלם את זה ולהפיץ. דבר שני כי הם קאלה כוסוווניייים ושולטייייים יווווווו אפשר למות! שלחם דור

אוי ווי!!!

לבקש חתימה זה הדבר הכי חרא שאפשר לעשות!!! אני הייתי פשוט עוברת ומתחילה לזמזם שיר שלהם... וזהו, אם היו מסתכלים הייתי מחייכת אם לא, שילכו לעזאזל אבל מזה לבקש חתימות לצרוח וכ"ו, רבאק הם בני אדם!!! למה לעשות חרא על הנשמה למה למה למה להימרח עליהם כמו מסטיקים מסריחים שלא מבינים כלום ברוק יא מגעילים!!!! די כבר!!!! אתם גורמים ללינקין פארק להיות מגעילים!!!! זה הכל אשמתכם המעריצים המזד.... לא חשוב. אוף!! קרציות תפסיקו לעשות מהם כזה עניין גדול!! יש עוד מליון להקות מדהימות די לתקוע את התחת שלכם באחת תפסיקו כבר יא מעצבנים!!! יא מזבלות!!!! מתנפח לי הוריד המרוקאי בצוואר!!!!! אוף בני אדם בלי לעשות כלום 100% נכות!!(LP2002) מפגר!!! ככה מעריצים להקה?! גועל נפש!!! צ´סטר לא הורס ושום כלום!! הוא מכוער כמו השפם של חתולה שלי!! די כבר!!! הם דומים לבהמות בר!!! גועל נפש של פרצופים שיעשו איזה ניתוח!! מה כל בלונדיני עם עיניים כחולות (אם בכלל) ועגיל בשפה הוא יהיה חתיך הורס ומושלם!?!?!!? לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! כמו בראד פיט... איכסעעעעעע!!!! אוף קרציות מעצבנות!!!! די בגללכם אני אפסיק לשמוע את החרא הזה!!! למרות שזה לא חרא, אתם גורמים לזה להיראות ככה, ובמקום להוכיח לאלה שטוענים אחרת שלינקין הם באמת להקה טובה, ואתם חושבים את זה כי אתם מעריצים את המוזיקה שלהם, אתם מראים שאתם סתם חרא, שלא מעריצים שום כלום שום מוזיקה ולא מבינים בגרוש בזבל הזה, אלא יודעים להעריץ םריטים מסויימים שלא קשורים לעולם, מה איכפת לכם לעזאזל איך הם נראים!?!?!?!!? ואם לא היו להם קליפים ותמונות וכאלה, עדיין הייתם אוהבים את המוזיקה?!?! לא חושבת!!! אותו דבר לאלה שלא אוהבים את לינקין פארק, אם באמת לא היו את הדברים האלה, כן הייתם אוהבים אותם? כי הם לא היו ממוסחרים? אז זו להקה שמערבת הרבה סגנונות, אז זה לא רוק!!!! ז"א זה לא -רק- רוק!!! זה שבעת´לפים סגנונות אוקיי??!?!? די כבר!!!! פרחות וערסים קישתא מהפורום!!!!!! טמבלים שכמותכם!!!

פריטים* וואו כמה סימני קריאה עשיתי

שם... זה כדי שתראו שאני רצינית לגמריי! אל תעשו צילום מוח חבל על המכונה... תישרף... ככה מליון דולר לפח... מגעילים שכמותכם...

למעלה