שאלה - מה העניינים בנפאל??

• פותח הנושא oryw
  • פורסם בתאריך

oryw

New member
שאלה - מה העניינים בנפאל??

אני נוסע עוד שבועיים לשנה למזרח והתכנון היה להתחיל בחודשיים (מרץ-מאי) בנפאל. ממה שאני רואה ב cnn אני ארגיש שם כמו בעזה לפני שנה.... מישהו יודע משהו לגבי מצב המדינה - הגבלות מטיילים וכו´... בתודה מראש אורי

המלצה חמה - כדאי ומומלץ להגיע

שלום אורי יש לי רעיון מצוין עבורך, בשבוע הבא תתקיים הרצאה מאלפת ,מיקצועית ומיוחדת במינה בהרצליה שתכלול גם מופע אור קולי ב-6במרץ על הודו והמזרח הרחוק:´ קסמיה, סמיה והמסתורין שבה´ ערב שבמהלכו עירית ענבי מגרילה כרטיס טיסה. מספר מקומות מוגבל (15 ש`ח) לפרטים נוספים ורישום מוקדם ב- [email protected] ויחזרו אליכם. המלצה שלי ששווה לך להגיע במיוחד שאתה נוסע לתקופה כה ארוכה וכדאי שתתדע דברים מהימנים ובדוקים לגבי הנעשהבהמזרח!!!! ביי משה

oryw

New member
תודה משה אבל יש לך אולי מידע

לגבי מה ששאלתי??

apolo

New member
היי רעיון !!!

גם אני בטח אהיה בסביבה באותו זמן .. אם בא לך אפשר לדבר בינינו, אתה יכול לשלוח לי אימייל שמופיע בפרטים שלי ... מתי אתה טס ?

לגבי מה ששאלת

אורי תגיע להרצאה בהרצליה ( תירשם, שלח דואל , ראה הודעה קודמת שלי ) - אני בטוח שתוכל לקבל שם המון מידע ובמיוחד "טיפים" עדכנים, לא תצטער ביי משה

ORYW... תמיד תוכל

להתעדכן בזה שתשמע את החדשות כל התפתחות חדשה שיש בנאפל בטח תגיע לתקשורת כמו כן כנס לכאן... אני בטוח שכאן תמיד תמצא מידע מעודכן... ברי

oryw

New member
היי ברי- קודם כל מזל טוב - אתה כבר

26 ועדיין קופא מקור??. האמת אם להתייחס לכותרות המצב ממש לא טוב בנפאל חשבתי אולי מישהו יודע פרטים קצת יותר מדוייקים - אני צריך להרגיע את חברה שלי!! תודה אורי

קודם כל ../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo9.gif....

כמו שאתה אומר "המצב בנאפל לא טוב" חשבת שאולי כדאי לך להמתין קצת? לראות איך יתפתחו הדברים? חברה שלך מודאגת ובצדק... יכול להיות בהמצב ישתפר ויכול להיות שהוא יהפוך להיות גרוע יותר.. תנסה לברר בשגרירות אני בטוח שהם יודעים הרבה יותר טוב מכולנו את המצב הינה הכתובת נציגות נאפל בישראל- כתובת: סוקולוב 55 בתוך דירה מספר 4 (רמת השרון) טלפון: 5471006-03 פקס: 5408538-03 כמו כן אני בטוח שהמידע כאן יעזור לך שבת שלום ברי

לכל מי ששואל על המצב בפאל

שבוע טוב לכולם צפיתי כאן בשרשור של חברה מואגים מהנעשה בנפאל , ואני רןצה להרגיע את כולם כאחת שמתגוררת בנפאל - הכל שקט ורגוע באיזורים שבהם המטילים מסתובבים - קטמנדו, פוקרה, טרקים , כל מה שאתם שומעים ורואים קורה מאוד רחוק מהאיזור שלנו , למי שרוצה להתענין יותר , נשמח לעזור [email protected]

תודה רבה לך חני....../images/Emo13.gif

טוב לדעת שהכל בסדר ולא נשקפת סכנה למטיילים... ד"ש חם לכל המטיילים שנמצאים שם נשמח אם תחזרי ותעדכני גם בעתיד.. יום טוב ברי

עליגל

New member
חני מה נשמע?.????

בנאפל יש אינתיפאדה? אצלנו נורא ואיום מאתמול בערב כל הזמן פיגועים. במוצאי שבת 9 הרוגים בשכונת בית ישראל ממחבל מתאבד בינהם 4 ילדים כולם חרדים. והבוקר 6 הרוגים במחסום ליד ירושלים פשוט נורא. תשמרו על עצמכם שם מפני האינתיפדה הנאפלית אייך ההכנות לפסח?

ערב טוב עליגל ולכולם

או בעצם , לא כל כך טוב לצערינו . יש לנו אינתיפאדה רחוקה ואנחנו עוקבים כל הזמן , אבל זה כלום לעומת מה שקורה בארצינו הסובלת, ההכנות לפסח בעיצומם וצפוים להגיע כ- 1800 חברה , כולל צוותי טלויזיה מערוץ 2 וכו שיסקרו את התקופה של פסח בבית חב"ד . ברי , אני אשמח לעזור ולעדכן ככל שאוכל , וזה המקום להחמיא לך על הפורום המבורך הזה . תמשיכי להיות בקשר

apolo

New member
פסח בנפאל ...

היי חני .. אני כנראה אהיה בפסח בנפאל .. אשמח לדעת עוד פרטים על הסדר שאתם עורכים שם .. מקום, זמן, משתתפים וכו... כיף ושמחה אדם :)

עליגל

New member
כל הכבוד ../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif

נהדר 1800 חברה זה לא פשוט מי מבשל? מי מנקה? מי עוזר לכם? יש בחורים שמגיעים? מאיפה? אם תצטרכו עזרה אני מוכנה לנדב לכם בחור גדול ומוצלח עם הרבה נסיון בשליחות אמנם ברוסיה אבל הנסיון עוזר ..... כמובן הבן שלי. ואם תצטרכי עצות אני מומחית בזה ואשמח לעוץ לך עצות. אני שולחת לך הרבה כוחות והצלחה מכאן.

למעלה