שאלה- מה הפרס של הזוכה? קודם כל אני שמחה על הבחירה הטובה והנכונה של אמריקה דבר שני- מה הזוכה מקבל ?
M Moses The Fish New member 26/5/05 #1 שאלה- מה הפרס של הזוכה? קודם כל אני שמחה על הבחירה הטובה והנכונה של אמריקה דבר שני- מה הזוכה מקבל ?
D darklighter New member 26/5/05 #2 חוזה דפוק מההפקה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif וגם שני הפיינליסטים קיבלו מכוניות של פורד!!!!!!1 איזה כיף להם!!!!1 (זה נראה לי רק מהשנה)
חוזה דפוק מההפקה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif וגם שני הפיינליסטים קיבלו מכוניות של פורד!!!!!!1 איזה כיף להם!!!!1 (זה נראה לי רק מהשנה)
M Moses The Fish New member 26/5/05 #3 מה זה היה הכרטיס?!! אבל מה זה היה הכרטיס? הוא אמר private jet האם הכוונה למטוס פרטי?!!!
F Fairywitch New member 27/5/05 #5 נצל"ש- הודעה לגבי עתיד הפורום עכשיו כשהתכנית מאחורינו תבוא בימים הקרובים. כרגע לא צריך לדאוג לזה- אנחנו עדיין בהיסטריית הפינאלה... אז תישארו בסביבה- כי התכנית אולי נגמרה, אבל הפורום לא
נצל"ש- הודעה לגבי עתיד הפורום עכשיו כשהתכנית מאחורינו תבוא בימים הקרובים. כרגע לא צריך לדאוג לזה- אנחנו עדיין בהיסטריית הפינאלה... אז תישארו בסביבה- כי התכנית אולי נגמרה, אבל הפורום לא
D darklighter New member 27/5/05 #6 ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif