שאלה מה יותר טוב

yyt054

New member
שאלה מה יותר טוב

מה יותר טוב הפלאפון של אורנ´ג בסוג T28 או נוקיה , לי T28 מה אתם אוהבים, כמעט בכל העולם לחירשים יש T28

אממממ.....

איזה בדיוק 28? Ericsson T 28? בשבילי הכי נוח,הכי קטן...הוא Ericsson T28. כל אחד יש טעם משלו...! ועכשיו בקשר ל...אמרת שלכל חירשים בעולם יש פלאפון כזה... אני שואלת.... בעולם הזה???מה פתאום....זה רק בישראל.

yyt054

New member
יש בעולם

יש זה בעולם כמעט לכל חירשים בעולם יש זה כמו שיש בישראל כמעט לכל חירשים יש טי 28 נכון אז גם בעולם יש זה

royik

New member
טעות...

בעולם יש הרבה יותר מכשירים מתקדמים של אריקסון, בארץ אנחנו מקבלים דגם נחות יחסית שלו... כמו כן יש חברות נוספות שלא משווקות בארץ, כמו סוני ועוד... בכל אופן, עוד מכשירים מומלצים הם: מוטורולה טיים פורט, נוקיה 6210. אבל אני חושב שהאריקסון הוא הכי זול כרגע...

ויש עוד דבר אחד שבשימוש

שמעתי שחלק מחרשים וכבדי שמיעה משמשים בפלאפקס נוקייה 9110 אני עדיין לא השתמשתי בהם ואבל שמעתי עליהם אומרים שישיבו אפשרות לפקסס בכל מקום ,אבל בשבילי זה לא השלים כל חלומי כי הייתי רוצה לדבר עם הוריי בטלפון ,ועדיין לא הגיע טכנולוגיה כמו בארה"ב (ששמה שכחתי לגמרי באמת )

royik

New member
צודק, אבל

מדובר במכשיר מאד יקר ומגושם יחסית, שלא מתאים כ"כ למשתמש הקצה הבייתי - שמחפש לרוב מכשיר קטן (והאריקסון עונה מאד על הדרישה הזאת) מה גם שלא כולם חייבים פקס ואפשר לשלוח מכל פלאפון של אורנג פקס בהודעה כתובה. באופן עקרוני אתה צודק, אז תודה שהבאת זאת לתשומת ליבי

yyt054

New member
את טועה

אני ראיתי חירשים באירופה יש להם פלאפון כמו שלי טי 28 אותו דבר יש הרבה שפות אחרות נכון אז בשביל מה יש שפות אחרות זה אומר שיש בעולם פלאפון של טי 28 את טועה אני כבר ראיתי הכי יקר זה נוקיה אבל אריקסון זה לא זול את טועה הכי זול זה מוטורולה , טיים פורט וגם נוקיה תלוי איזה סוג , האריקסון לא זול אין סוג במעל 600 שייח יש רק ביותר באלף שייח , תגידי לי איזה יש באריקסון ב600 שייח אני אומר שאין רק ביותר באלף שייח בפעם בא אל תגידי שטיות

royik

New member
למה אתה חושב שאני בת???

אולי לחרשים באירופה יש T-28, אבל יש עוד מקומות חוץ מאירופה - ארה"ב, אוסטרליה, סין וכאלה - אתה יודע. הבנתי שיש מבצע שהאריקסון עולה אלף שקל בערך (בסופר פארם). נוקיה עולה מעל 2000 ש"ח. המוטורולה טיים פורט עולה בסביבות 1,700. לא אמרתי שאריקסון זול אמרתי שהוא הכי זול (הכל יחסי, אתה יודע).

royik

New member
דינה... יש המון סוגים של נוקיה...

אני דיברתי על הנוקיה הכי חדש, נוקיה 6210, זה מכשיר מאד משוכלל ויקר... ונוקיה 9110 זה כמו מחשב נייד קטן!

סיפר קצר ומעניין שרתה בפורום של דני ../images/Emo8.gif

בפורום של דני לא מזמן הייתה מלחמת T-28 לבין לפלאפקס 9110 .....הבה נארה מי ינצח..... קריאה נעימה דרור חביה

yyinon

New member
נוקיה 6210

איתו אפשר לשלוח הודעות בעברית ועולה יותר מ 2000 שח...כך שהוא צודק... ה 5110 או 5150 כותב אנגלית בלבד אבל קורא עברית........

למעלה