שאלה: מה כדאי לקנות כיום ?

Yaniv_r

New member
שאלה: מה כדאי לקנות כיום ?

היי כולם ! אני תלמיד תיכון בכיתה י``ב ואני רוצה לקנות מחשב כף יד , השימושים שלי הם בעיקר לכתוב עבודות קטנות כאלה של וורד ואקסל לבית הספר , סתם בשביל היופי והכיף וגם בשביל להעביר את המזן כשמשמעמם ... מה כדאי לקנות ? התקציב לא מוגבל כעיקרון .... חשבתי לקנות פוקט פיסי אך על מה אתם ממליצים ? כמו כן , אחד השימושים שחשבתי שיהיו נחמדים זה לחבר את מחשב כף היד לאינטרנט ובכך לשלוח הודעות אי מייל ואף להשתמש באייסיקיו דרך מחשב כף היד כאשר אני נמצא בסלון ואילו המחשב בחדר למשל .... (יש לי רשת מחשבים בבית ככה שזה יכול אולי להועיל ...). תודה !

תקציב לא מוגבל זה מצוין

א. תחליט למה אתה צריך את מכשיר כף היד? - אם זה לספר טלפונים/ יומן פגישות/ משחקונים קטנים/אימיילים - לך על פאלם - אם זה לוורד/ אקסל/ אייסיקיו/ עבודה רצינית/ אימיילים וגלישה רצינית ואתה לא צריך תמיכה מלאה בעברית (Localized) אלא Enabled PocketPc תהיה אפשרות טובה יותר והרבה יותר מקצועית - לשימושים שהזכרת M100, אותו מכשיר אשר אני ממליץ לכל חברי שסיימו תיכון ורוצים פאלם, לא יתאים לך. לך על m505 במידה ואתה רוצה פאלם צבעוני, HandEra תהיה אופציה טובה אף יותר במידה וחיסרון הצבע לא מפריע לך, Ipaq במידה ויש לך הרבה כסף ל-PocketPc זהו בעצם, תעדכן אותנו מה קנית כנס לאתר הבא, תוכל לקרוא ביתר פירוט על המכשירים השונים: www.the-gadgeteer.com

למעלה