שאלה: מה לעזאזל אתן מוצאות בנו?!!!!

oren 2020

New member
שאלה: מה לעזאזל אתן מוצאות בנו?!!!!

זו שאלה שאני מתחבט בה בערך מאז שאני בן 4, וכרגע התעוררה בגלל תשובתה של יקירתי אבוני לשאלה מה היא הייתה אם היא הייתה גבר. מה? מה? מה? מה אתן מוצאות בגברים?! (בזוגיות כמובן...) מסריחים, שעירים, לא יפים, שובניסטים, לא רגישים, לא תומכים, לא מקשיבים, יודעים לנהוג (טוב, יש ייתרון אחד...) לעומת זאת נשים הן יפות, חלקות, מדהימות, עוצרות נשימה, [אני יכול להמשיך כך עד מחר בסייועו של ידידי היקר אברהם אבן שושן]. לכל הדעות, עדיף להיות גבר. החיים יותר קלים, יותר מעניינים, ובנוסף, יש לך יצורים כל כך יפים לאהוב. להיות אישה זה באסה. חיים קשים ביותר. צרות פסיכוטיות מפה ועד עזה(המשוחררת חחחח), וגם צורך ביולוגי בלתי מוסבר בעליל לסבור שגברים הם יפים. אני אשמח אם תסבירו לי. אולי זה יוסיף לי לאגו! חחחחח

מוותק

New member
יודעים לנהוג..... ../images/Emo46.gif

יפה באמת שיש משהו טוב בגברים. האמת... אתה טועה, יש הרבה דברים טובים בגברים... ופתאום כשאני חושבת על זה... לא ממש בא לי להלל אתכם כרגע למרות שיש לי הרבה מאוד דברים טובים לומר. אז אני אשמור את זה לאח"כ.... וד"א.. לנהוג, אם תבדוק טוב טוב תראה שרוב הנשים שתיסע איתן ינהגו יותר טוב ממך. אולי יותר לאט, בטוח יותר טוב. תנסה ...

רוסי kuson

New member
פגעת בול

אחי אתה צודק ב 200 אחוז אני גם לא מבין מה אפשר למצוא בגבר סעיר מחוצקן חנון ובנוסף להכול קמצן, לך תבין את העם המוזר הזה בשם נשימ

oren 2020

New member
טעות!! כל הבנות שאני מכיר

נותנות לי לנהוג. ורובן ככולן נוהגות די חרא. לא יודע להסביר את זה... זה פשוט שונה אצל גברים ונשים. לרובכן פשוט אין את הרגש, את השליטה, את החוש... ככה זה

מוותק

New member
אוקיי.. ITS TIME

אחרי 4 שעות של לימודים באוויר הפתוח אני יכולה להגיד את כל מה שאני אוהבת בכם הגברים...או לפחות בחלקכם. חסונים, חזקים, לעתים קרובות חלקים (לעתים קרובות גם חלקלקים במובן האחר של המילה...וזה לא מובן חיובי...) בשבילי אתם מדהימים ועוצרי נשימה, שוב לא כולם, אבל בהחלט יש כאלה. יש מצחיקים ורגישים וחכמים וכן, באופן מפתיע יש גם יפים, הם לרוב מעדיפים בדיוק את מה שאני מחפשת (גבר...)ולא אותי, אבל יש יפים. אתם חמימים ונעימים וכיף להתחבק איתכם. יש גם גברים איכפתיים ודואגים, מקשיבים ומריחים טוב. יש לכם קול שכיף להרדם בלילה אחרי ששומעים אותו ואתם לרוב הרבה יותר גבוהים מאיתנו. שזה חלק אדיר שעושה את החיבוק כל כך כיפי. אתם לא עוברים 15 נושאים ב 5 דקות ככה שאפשר להישאר ממוקדים כשמדברים איתכם, מה שלא ממש קורה בשיחות שלי עם חברות, תמיד שוכחים משהו וחוזרים אליו אח"כ... וכמובן, החלק המשמעותי ביותר שמבדיל בינינו הוא הדבר הזה שיש לכם שבהחלט מוסיף לנו הנשים קצת ריגוש בחיים... אז אני מניחה שאתה מבין שאם לא היינו מוצאות בכם כלום כולנו היינו בוחרות באופציה הנשית. מה לעשות, אתם כנראים עושים משהו טוב. (?!) אלה היו 10 שורות (מתוך הספר) על הגבר האידאלי שלי...

וואו שאלה טובה

(מפתיע שגבר חשב עליה
) צודק. נשים הן באמת נפלאות ומופלאות ומה באמת יש להן לחפש איתכם, זכרים יקרים? אולי הצורך להשלים את עצמנו במשהו ששונה מאיתנו לחלוטין?

Sunset Night

New member
פיות וטרולים?

או פיות ואבירים? תלוי. על מה אנחנו מדברים פה בעצם? אסטטיקה חיצונית? יש גברים מסריחים שעירים שמנים שנראים כמו טרולים, ויש בנות שמנות מגעילות נשפכות שנראות כמו חביות חמאה. יש גברים מחוטבים מסוקסים שריריים שנראים כמו אבירים. ויש נשים רזות סקסיות רכות שנראות כמו פיות. אם אנחנו מדברים פה על מעלות, מידת האי-התחשבות היא שווה בין המינים. ולנשים יש המון מה לחפש בגברים. ולגברים יש המון מה לחפש בנשים. גברים הם יין ונשים הן יאנג. למה לנסות להשוות בניהם? פשוט תקבלו את זה וזהו.

born2b

New member
ומה אנחנו מוצאים בהן? ../images/Emo98.gif

ומה לעזאזל אנחנו מוצאים בנשים? תמיד צריך לנחש למה הם מתכוונות, הם יעשו לך פרצופים שבכלל לא ברור מה עשית, הם אף פעם לא מרוצות, הם יפנו את הפרפקציוניזם שלהם כלפינו ותמיד תהיה להן ביקורת עלינו, הם לא מבינות אותנו, הם יעירו אותנו באמצע הלילה בגלל פרפר לא מזיק בשירותים, הם יציקו לנו בדיוק שאנחנו צריכים קצת שקט וגם פה אפשר להמשיך עד מחר... האמת שכל עניין המשיכה בין המינים הוא תעלומה אחת גדולה וכנראה שלמזלנו הטוב (או הרע, תלוי איך מסתכלים על זה) אנחנו פשוט מתוכנתים לזה.

night mistress

New member
Zין גדול?

אני שואלת את זה גם כל הזמן.. אבל כנראה שזה פאק הורמונלי אצלנו...

ebony

New member
למה גברים../images/Emo9.gif

היות והשאלה היא בגללי אני גם יענה
גברים יש משהו בגברים בריחוק שלהם בגלל שהם כל כך גברים שאני פשוט מתה עליהם. גבר ואחיותי הפמיניסטיות יהרגו אותי אבל גבר זה משהו מגן משהו חזק דומיננטי ואני מרגישה הרבה יותר בטוחה לידם נכון יש המון גברים מכוערים\ מגעילים וכו אבל יש גם הרבה מאוד בחורים יפים, מתוקים מהסוג שכל מה שרוצים זה לחבק אותם ולאכול..
ובגלל זה אני אוהבת אותם אבוני וכן מתוק אתה הכי מיוחד

free soul

New member
זה לא עיניין האסתטיקה,

הם מראים קשיחות, עוצמה.. יש בהם משהו מיוחד.. פגשתי בחיי גברים שיש להם יחס מעולה עם נשים.. לאו דווקא עם "המנייאקים" מבין? /

tomerp2

New member
משהו מעניין

לפי דעתי יש בעיה מסוימת... יש המון המון המווון נשים שהן ממש סנוביות והן תשמנה זין על כל בן שהן יכולות והעיקר שלהן הוא? משהו לא ברור.. סתם להיות מגעילות! ואני מכיר הרבה נשים שהן מחפשות רק את היופי החיצוני שבגבר... ויש את הנשים שבאמת חשוב להן היופי הפנימי... מה לכן הבנות חשוב באמת?

לא מסכים איתך יא חנפן

א. מה הן עושות איתנו? ממממ....שכל?! שמעת על זה? ממ מנצלות אותנו (חחח), מי מסריח?! מי שעיר?! מי לא יפה?! - דבר בשם עצמך!, מי שובינסט? אז מה אם כל הנשים $#%#%, מי לא רגיש?! אני פשוט מדחיק את זה..., מי לא תומך?! מי לא מקשיב?! אתה נתקלת פעם בבחורה שהקשיבה באמת?! לגבי נשים: יפות?! זה דבר יחסי!, חלקות....נו טוב גם זה דבר יחסי (קח מהן סכין גילוח יהיה לך דש בורד לרכב),מדהימות?! תגיד לי התחלקת על השכל?! , עוצרות נשימה?! תגיד לי נשארת בגיל 15?!, לגבי מסריחים לא יודע אם שכחת...מחזור כאילו דה... ונ.ב. יש גברים יפים.....אז אתה לא ...

למעלה