אירובי ותזונה.............../images/Emo91.gif
חשוב להבין שאם תשמשי רק באירובי על סוגיו ללא מפרט תזונתי נכון, כפי שאמרו חכמינו ז"ל: "שום תפוזינה לא תזוז ימינה". אני אישית הייתי ממליצה על יועץ תזונאי לספורט ויש כאלו למרבית. תזונה לא אומרת להפסיק לאכול, אלא לדעת לאכול נכון! יש כללים לעניין הזה ובייחוד למי שעוסק בספורט. חשוב לדעת אכילת פחמימה זמינה לפני אירובי, פחמימה כגון פרי - בננה זה מצויין, ואכילת חלבונים לאחר אימון: כגון סלט ירוקים, טונה, גבינה עד 5% שומן ולבן של ביצה. בוקר תמיד טוב לפתוח עם פחמימה: זה הדלק של הגוף, ובעיקר לאחר שכמה שעות טובות הגוף לא היה עם מזון ואז אפשר לבחור בכמות נכונה של קורנפלס (לא מהמסוכרים כמובן) וחלב או איזו פרוסת לחם עם גבינה וירק. ו.....ארובי - אז ככה - שריפת שומן תתבצע באופן אופטימלי באם דאגת ל 240 דק' שבועיות של ארובי לפחות. בעיקרון שלושת האלמנטים של ארובי עליהם שאלת, שלושתם רלוונטים ותורמים לעניין. מה שכן בדוק זה, שבריצה את שורפת הכי הרבה קלוריות (וזו גם הערה לתמי) שרשמה על ספינינג. ולא משנה מה היחסים של גופך (כלומר גובה, משקל, אחוזי שומן) את יכולה להוכיח זאת ע"י בדיקה פשוטה עם שעון פולאר. ריצה עובדת על חיטובי כל הגוף לרבות צדודית הגוף! ספינינג עובד יותר על חלק התחתון של הגוף, יש לו תרומה מסויימת לרצועות הבטן התחתונה, אך מירב האפקטיביות שלו היא ישבנים, רגליים, ומה שכן, מעלים צלוליטיס מס' אחד! אני מאמינה בשילוב של הספיניג והריצה גם יחד, זה ותזונה נכונה זה הינו השילוב המנצח!!!!!!!! וחיטובים...., נו זה כבר סיפור אחר! לא רלוונטי לכאן.