שאלה... מה עדיף לשריפת קלוריות

מיכלוש10

New member
שאלה... מה עדיף לשריפת קלוריות

והצרת היקפים.. ספניניג... סטפר או הליכון?

Tami661

New member
מיכלוש.... הכי עדיף? שלושתם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל ברצינות... הטבעי ביותר הוא שאענה לך שתלוי בעצימות הביצוע של מה שאת בוחרת לעשות, אבל האמיתי ביותר שאענה לך על סמך נסיון שלי ושל הסובבים אותי הוא שלשריפת קלוריות הכי רצוי: ספיניניג! אין לספינינג מתחרה מבחינתי ברמה של שריפת קלוריות. הצרת היקפים בד"כ באה עם ההרזיה ואינה קשורה לשריפת קלוריות (קשורה, אבל בעקיפין) - אם לא תשלבי פעילות גופנית עם תזונה מתאימה, לא תרדי במשקל ולא תצרי שום היקף. החוכמה בדיאטה היא ליצור מצב של מאזן קלורי שלילי בחישוב היומי לצד שריפת שומנים.

אני משוחד כי...../images/Emo21.gif

אני ירדתי 54 קילו במשקל. משקל השיא שלי היה 137+ ק"ג היום אני שוקל רק 83. את כווווווללללללל ה54 ק"ג ירדתי דרך הספינינג וחדר הכושר.. את עיצוב הגוף אני עושה במשקוות כי זה פשוט הדבר שהכי יעיל לצורך הענין הזה, ואת הכושר הגופני , סיבולת הלב ריאה והגירעון הקלורי השגתי דרך הספינינג. ואני מאוד(!!!) אוהב ספינינג אז אני לא יכול להיות אוביקטיבי. אבל...חשוב לזכור שירידה במשקל והורדת אחוזי שומן לא תהיה גם אם נעשה ספינינג ונאכל בלי חשבון. לפחות 85 אחוז מהדיאטה או מבניית הגוף קשורים בתזונה, 10 אחוזים בספורט ובכושר ומה לעשות היתר... משמעת!!!

הזאהיר

New member
אירובי ותזונה.............../images/Emo91.gif

חשוב להבין שאם תשמשי רק באירובי על סוגיו ללא מפרט תזונתי נכון, כפי שאמרו חכמינו ז"ל: "שום תפוזינה לא תזוז ימינה". אני אישית הייתי ממליצה על יועץ תזונאי לספורט ויש כאלו למרבית. תזונה לא אומרת להפסיק לאכול, אלא לדעת לאכול נכון! יש כללים לעניין הזה ובייחוד למי שעוסק בספורט. חשוב לדעת אכילת פחמימה זמינה לפני אירובי, פחמימה כגון פרי - בננה זה מצויין, ואכילת חלבונים לאחר אימון: כגון סלט ירוקים, טונה, גבינה עד 5% שומן ולבן של ביצה. בוקר תמיד טוב לפתוח עם פחמימה: זה הדלק של הגוף, ובעיקר לאחר שכמה שעות טובות הגוף לא היה עם מזון ואז אפשר לבחור בכמות נכונה של קורנפלס (לא מהמסוכרים כמובן) וחלב או איזו פרוסת לחם עם גבינה וירק. ו.....ארובי - אז ככה - שריפת שומן תתבצע באופן אופטימלי באם דאגת ל 240 דק' שבועיות של ארובי לפחות. בעיקרון שלושת האלמנטים של ארובי עליהם שאלת, שלושתם רלוונטים ותורמים לעניין. מה שכן בדוק זה, שבריצה את שורפת הכי הרבה קלוריות (וזו גם הערה לתמי) שרשמה על ספינינג. ולא משנה מה היחסים של גופך (כלומר גובה, משקל, אחוזי שומן) את יכולה להוכיח זאת ע"י בדיקה פשוטה עם שעון פולאר. ריצה עובדת על חיטובי כל הגוף לרבות צדודית הגוף! ספינינג עובד יותר על חלק התחתון של הגוף, יש לו תרומה מסויימת לרצועות הבטן התחתונה, אך מירב האפקטיביות שלו היא ישבנים, רגליים, ומה שכן, מעלים צלוליטיס מס' אחד! אני מאמינה בשילוב של הספיניג והריצה גם יחד, זה ותזונה נכונה זה הינו השילוב המנצח!!!!!!!! וחיטובים...., נו זה כבר סיפור אחר! לא רלוונטי לכאן.

הזאהיר

New member
הא וכן.......

חשוב לי להדגיש, שאני אישית "מכורה" לספיניג ומפדלת בין 9 - 11 שעות שבועיות.................. (וכן, אני עובדת, ועל הרגליים כל יום מ 6:00) רק שבעצתי אלייך נוקטת באובייקטיביות גרידא! בשורה התחתונה, מצאי לך את הארובי, שהכי "עושה" לך את זה התמידי בו במינונים הנכונים ושוב, לשלב ריצה. גם אני עושה את זה (ולא בדיוק מתלהבת מריצה)

מיכלוש10

New member
תודה לכם... הבנתי הפנמתי.

רק שאצלו במכון כושר יש כזה תור תמיד והרשמה וכו'.. לכן נמצדתי לסטפר.. שעה ביום + תזונה מאוזנת, מסיימת לאכול בשעה 1730-1800... וזהו... מקווה להוריד את 5,6 הק"ג העודפים

לאאאאאאאאא!!!!!!!!../images/Emo18.gif

בפירוש לא להפסיק לאכול אחרי 17:30-18:00 מיכלוש מתוקה, גוף האדם בנוי בצורה כזו שהגוף חייב לחדש את מאגרי האנרגייה ןחייב לקבל מזון לצורך התחזוקה השוטפת, כלומר חלבון סוכרים שומנים : כ ל 3 ש ע ו ת ! ! ! אסור להפסיק לאכול אחרי שעה יחסית כל כך מוקדמת! את חייבת להתיעץ עם תזונאי! ואגב שיטות "אודטה" מהסוג האלו רק יביא לכשלון בדיאטה! והאמיני לי יש לי 54 קילו נסיון בשביל להוכיח לך את זה.

הזאהיר

New member
ודובי צודק ומאווווווווווווווווווווד

את חייבת לגשת לייעוץ תזואהי ספור!!!! חייבים לאכול כל כ 3-4 שעות משהוא אחרת הגוף נכנס למגננה, הוא מרגיש בצום ומאויים ואני מקווה שאת מבינה מה פירוש הדבר הזה: פירוק שריר לשומן ולא להיפך בעיקרון מומלץ להפסיק לאכול כשעתיים לפני שינה.... ואיך שלא יהיה אם את אדם עובד סביר להניח שאת מתאמנת בשעות הערב ואחרי אימון על אחת כמה וכמה חייבים לאכול כדי לבנות שריר ולא לעשות עבודה "על ריק"

Infin1ty

New member
שאלה

למה להפסיק לאכול בשעה 18:00, זה מסקרן אותי איך אנשים מגיעים למסקנה הנחמדה הזו..

Infin1ty

New member
אבל אני מנסה להבין איך אנשים

מגיעים למסקנה הזאת. אני גם ירדתי 47 ק"ג ובחיים לא חשבתי על לא לאכול אחרי שעה מסוימת, זה מסקרן אותי איך אנשים מגיעים לרק לחשוב על זה..

שיטה של להקשיב לכל ..

השטויות של אודטה ועוד כל מיני יועצי אחיטופל מסוגה.

למעלה