סקרנית טבעית
New member
שאלה.. מה עושים אם אין ערבים ?
קודם כל אני כותבת מהכינוי של חברה אז נא לא לשלוח לי מסרים
אני רוצה להתחיל לחפש בקרוב דירה על מנת לעבור לגור מחוץ לבית, קראתי פה בפורום והבנתי שקרוב לוודאי שידרשו ממני לחתום על שטר ביטחון ואצרך גם להחתים ערבים. מה עושים אם אין ? אני יוצאת מהבית כי יש בעיות מאוד קשות בבית. אמא שלי היא אמא חד הורית שמתוסכלת מהעבודה, מהחיים וכו'.. היא מתייחסת אליי כאל ילדה קטנה שזה אומר למשל לא נותנת לי פרטיות ופותחת לי מכתבים, גם כאלו שאני מקבלת מהבנק (פירוט תנועות בחשבון למשל) כי לטענתה אני צעירה מדי ולא מבינה והיא רוצה לראות עם מי אני מתכתבת/שלא עשו לי טעויות בחשבון/כמה אני מרוויחה ולמה אני סתם מבזבזת וכו'... זה הגיע למצב שהייתי צריכה לפתוח לעצמי תיבת דואר ולקנות לחדר שידה עם מנעול ! היא כבר אמרה לי שיציאה מהבית שלי רק תקל עליה כלכלית אבל היא לא מוכנה לחתום לי ערבות בשום פנים ואופן כי מה יקרה אם היא תצטרך לשלם... אני לא רוצה לבקש מחברות כדי לא להעמיד אותן במצב לא נעים, עם אבא שלי אין לי קשר מאז שהייתי ילדה וזהו בערך... אז מה עושים במקרה כזה ? אני יודעת שיש ערבות בנקאית אבל הבנתי שככה השוכר יכול פשוט לגשת לבנק ולהוציא את הכסף ושאני גם צריכה שיהיה לי את הסכום עליו אני חותמת בחיסכון בשביל זה ואני לא מעוניינת בזה... יש אפשרות לחתום על שטר ביטחון ללא ערבים ?
קודם כל אני כותבת מהכינוי של חברה אז נא לא לשלוח לי מסרים