שאלה , מה קורה או איך שולטים על

שאלה , מה קורה או איך שולטים על

רעלים מהסביבה. ניקתי את הבית מחומרי ניקוי הדברה וכל דבר שרק יכולתי לחשוב עליו. הילד מאז הדייטה פורח, מדבר יותר, מוכן לטעום מגוון רחב יותר של מזונות. עכשיו חזר לבית הספר ושם מנקים עם אקונומיקה, צבעו לא מזמן את הכיתה ריססו נגד ג'וקים ועכשיו הם הולכים להדביק שטיחים מקיר לקיר בגלל האקוסטיקה בכיתה. אז איך שולטים בסביבה שאין לנו שליטה עליה? איך מונעים מילד את כל הרעלים הללו?

razgalili

New member
הי קטרין

הפתרון שאנחנו נוקטים בו הוא לא לשלוח את הילד לבית ספר. זה כמובן לא מתאים לכל אחד, וגם אנחנו בקושי מצליחים לחיות עם זה. מצד שני יותם בצורה ברורה מגיב שלילית לזיהומים באויר במהירות ובצורה חדה. הדרך היחידה שאת יכולה לשלוט במה שקורה בבית הספר היא לקבל את שיתוף הפעולה של המוסד. את יכולה לנסות להסביר למה הילד שלך צריך שנוי זה או אחר. אם את יכולה נסי לצלם את הילד בווידאו נחשף לסביבה רעילה ואיך הוא מגיב. אם יש נסיגה ברורה לבית הספר יהיה יותר קשה להתווכח איתך - זה לא אומר שהם יעשו מה שאת מבקשת אבל לפחות הם יתחילו להקשיב. את יכולה לבקש מבית הספר להשתמש בחומרי נקוי, שטיחים וריסוס יותר ידידותיים ובמקרה של התנגדות את יכולה להציע לשלם את ההפרש ולארגן את הקניה של החומרים המיוחדים. בינתיים כדי לסייע לילד להתגבר על חשיפה כדאי לתת לו הרבה הרבה ויטמין C (בצורה לא חומצית buffered אחרת הילד ישלשל, עד גרם כל שעה, להתחיל עם הרבה פחות ולעלות לאט) הרבה ויטמין E, אם את יכולה להשיג גלוטטיון זה הדבר שהכי עוזר. אם הילד אכל משהו בעייתי כדורי פחם יכולים לעזור לנטרל לפחות חלק מהנזק. יש תוסף שנקרא TRISALT שניתן לקנות דרך האינטרנט שמספק לגוף קלציום מגנזיום ופוטאסיום בצורה של מלחים. כמעט חסר טעם ואפשר לתת נגד אלרגיות והרעלות.

לצערי אני לא חושבת שמותר לי

בארץ לעבור לחינוך ביתי עקב זה שבני שייך לחינוך המיוחד, מצד שני אני לא בטוחה שאני יכולה לספק לו את כל הדרוש לו בכדי שימשיך להתקדם. הבעיה השניה היא שאצלו לא הכל בולט לעין, טוב ורע כך שלצלם אותו לא ממש ישכנע אף אחד. ובנוסף אני לא חושבת שיש הרבה אנשים עם מודעות לחומרים רעילים והשפעתם על האדם. אני ועוד אנשים כמוני נחשבים לתאונים, לפעמים אני מרגישה שאנשים בודקים אם לא צמחו לי קרניים על הראש
. אני מכירה אותו כל כך טוב ולכן אני מצליחה לראות את ההבדלים. תודה על האנפורמציה, ויטמין C בצורה לא חומצית לא ברורה לי BUFFERED האם זה שם המוצר? המלה לא מוכרת לי. תודה

razgalili

New member
buffered C

buffered C הוא ויטמין C שהוסיפו לו חומר בסיסי כלשהו כדי לנטרל את החומציות שלו. החומר המנטרל לא משפיע על הפעילות של הויטמין. ההקטנה של החומציות מאפשרת לנו לעכל ולקלוט יותר ויטמין C בלי לגרום לגרוי של המעיים ולשלשול.

למעלה