שאלה - מה קורה במצב היפותטי בו יש יחסית

קטריס

New member
שאלה - מה קורה במצב היפותטי בו יש יחסית

מעט חלבון (נאמר 0.7-1.4 ג' לכל ק"ג משקל בערך?), שומן די מתון (0.8-1 ג' לכל ק"ג משקל בערך?) והרבה פחמימות באיכות גבוהה לפי תאבון. תרגול פיזי 'קל' - הרבה עבודה נגד משקל גוף, עבודת סיבולת שריר בחד"כ, אירובי וכו. מה קורה לגוף בכלליות וליכולת הביצוע (לא ממש מעוניין במאסה)? הנה שירשור תגובה לאותה שאלה שהצבתי בפורום general diet questions של לייל מקדונלד: http://www.bodyrecomposition.com/forums/showthread.php?t=22567 כפי שכתוב שם - אני שואל מפני שאני כעת נוקט גישה דומה מאוד. אוכל יחסית מעט חלבון מן החי ולעיתים מקבל כמעט את כל החלבון שלי ממקורות הפחמימות שלי (למשל תפו"א ובטטות, שיבולת שועל, אורז מלא, קינואה, עדשים, לחם מלא וכו). אוכל גם הרבה ירקות ודואג לתסף באומגה 3. בנוסף גם מתאמן בכלליות מעט 'כבד' יותר ומכניס עבודת כוח מתפרץ (בעיקר הנפות אולימפיות. עבודת 4-6 חזרות ב-RM8 ולעיתים גם ב-RM6 בכלליות), אם כי עדיין הרבה תרגילי משקל גוף ואינטרוולים וכל מני פק"לים וכו. הייתי מעוניין לדעתכם
合十
 

קטריס

New member
הבהרה חשובה לגבי השומן!

מה שציינתי בהתחלה (0.8-1) זהו נתון שנכון לגבי. זהו אינו נתון שהעלתי בשאלתי בפורום של לייל!
 
אני מנסה למצוא אולי רווח בין האותיות בשם שלך

או משהו שירמוז שזה לא אתה. לא מובן איך עם ידע כמו שלך, וחיבה למזון מן החי, אתה צורך 0.7 - 1.4 גרם חלבון לק"ג גוף ולעיתים מקבל כמעט את כולו ממקורות לא איכותיים ? הפסקת להכין סטקים ביין וסלמון במקרר? עוד דבר לא הבנתי. "תרגול קל" אך הרבה עבודה כנגד סיבולת שריר + אירובי + כוח מתפרץ, אינטרוולים וכל מיני פק"לים ???
 
למעלה