שאלה - מה קורה במצב היפותטי בו יש יחסית
מעט חלבון (נאמר 0.7-1.4 ג' לכל ק"ג משקל בערך?), שומן די מתון (0.8-1 ג' לכל ק"ג משקל בערך?) והרבה פחמימות באיכות גבוהה לפי תאבון. תרגול פיזי 'קל' - הרבה עבודה נגד משקל גוף, עבודת סיבולת שריר בחד"כ, אירובי וכו. מה קורה לגוף בכלליות וליכולת הביצוע (לא ממש מעוניין במאסה)? הנה שירשור תגובה לאותה שאלה שהצבתי בפורום general diet questions של לייל מקדונלד: http://www.bodyrecomposition.com/forums/showthread.php?t=22567 כפי שכתוב שם - אני שואל מפני שאני כעת נוקט גישה דומה מאוד. אוכל יחסית מעט חלבון מן החי ולעיתים מקבל כמעט את כל החלבון שלי ממקורות הפחמימות שלי (למשל תפו"א ובטטות, שיבולת שועל, אורז מלא, קינואה, עדשים, לחם מלא וכו). אוכל גם הרבה ירקות ודואג לתסף באומגה 3. בנוסף גם מתאמן בכלליות מעט 'כבד' יותר ומכניס עבודת כוח מתפרץ (בעיקר הנפות אולימפיות. עבודת 4-6 חזרות ב-RM8 ולעיתים גם ב-RM6 בכלליות), אם כי עדיין הרבה תרגילי משקל גוף ואינטרוולים וכל מני פק"לים וכו. הייתי מעוניין לדעתכם
合十
מעט חלבון (נאמר 0.7-1.4 ג' לכל ק"ג משקל בערך?), שומן די מתון (0.8-1 ג' לכל ק"ג משקל בערך?) והרבה פחמימות באיכות גבוהה לפי תאבון. תרגול פיזי 'קל' - הרבה עבודה נגד משקל גוף, עבודת סיבולת שריר בחד"כ, אירובי וכו. מה קורה לגוף בכלליות וליכולת הביצוע (לא ממש מעוניין במאסה)? הנה שירשור תגובה לאותה שאלה שהצבתי בפורום general diet questions של לייל מקדונלד: http://www.bodyrecomposition.com/forums/showthread.php?t=22567 כפי שכתוב שם - אני שואל מפני שאני כעת נוקט גישה דומה מאוד. אוכל יחסית מעט חלבון מן החי ולעיתים מקבל כמעט את כל החלבון שלי ממקורות הפחמימות שלי (למשל תפו"א ובטטות, שיבולת שועל, אורז מלא, קינואה, עדשים, לחם מלא וכו). אוכל גם הרבה ירקות ודואג לתסף באומגה 3. בנוסף גם מתאמן בכלליות מעט 'כבד' יותר ומכניס עבודת כוח מתפרץ (בעיקר הנפות אולימפיות. עבודת 4-6 חזרות ב-RM8 ולעיתים גם ב-RM6 בכלליות), אם כי עדיין הרבה תרגילי משקל גוף ואינטרוולים וכל מני פק"לים וכו. הייתי מעוניין לדעתכם