שאלה- מה קורה פה?

dory38

New member
שאלה- מה קורה פה?

ליד הבית שלי יש שני מתקני משחקים לילדים, שניהם סומנו ביום חמישי הקודם כאסורים לשימוש , עם איור הקורונה בצמוד. היום ראיתי שאחד מהם הוסר. מה קרה, המשיח גילה לליצמן שנגמר הקורונה? ואגב, אני עדיין מחפש את התשובה של דיברגנט- אתה עדיין משוכנע שמערכת הבריאות בישראל מצוינת, או שהתפקוד של מר שטייטל שינה את דעתך?

dory38

New member
אני מדבר על המחסור בציוד

נכון, לפני שנים ספורות ואפילו לפני חצי שנה איש לא שיער שתהיה קורונה. אבל תפקידה של מערכת הבריאות היא להיערך לתרחישי קיצון ופה מישהו נרדם בשמירה. מעבר לשר, יש דרגים מקצועיים. איפה הם היו באותן שנים נינוחות לכאורה?

דיברגנט חדש

Well-known member
הם בהחלט נערכים -

למשל, הוכפל פי 10 מיטות באיכילוב, מ-18 מיטות ל-178 מיטות באישפוז במיון לטובת מונשמי הקורונה העתידיים.

dory38

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, מסכים ועדיין

הם היו צריכים להיערך מראש. בנוסף, התברר שהמטושים מדייקים ב-70 אחוז בלבד. זה מעט, 90 אחוז זו רמת המובהקות המינימלית (הדבר היחיד שאני זוכר מקורס לסטטיסטיקה במדע המדינה).

דיברגנט חדש

Well-known member
משבר הקורונה העולמי:ישראל במקום הראשון בדירוג הארצות הבטוחות

על פי ניתוח של האתר Deep knoledge group, בטבלת הבטיחות תחת משבר הקורונה, ישראל נמצאת במקום הראשון עם 619 נקודות. אחריה סינגפור עם 600 נק', סלובקיה עם 580 נק', ניו זילנד עם 570 נק'. במקום האחרון מופיעה הודו עם 39.48 נקודות.

dory38

New member
אין לי מושג איך הם משקללים את הנתונים

תראה, אני לא אומר שהכל קטסטרופה. אבל, יש מקום לשיפור. למשל, אני רוצה שיהיה שר בריאות שמבין במטריה, או לפחות בניהול. תתפלא, המועמד שלי הוא נפתלי בנט.

אספרסו2

New member
אתה הזוי לחלוטין

world health organisation

דיברגנט חדש

Well-known member
אני לא יכול למצוא את ההזיות שלך

אתה טוען, נא הצג קישור למקור עם ציטטה ועד שלא תעשה זאת, הרשה לי לא להתייחס אליך ברצינות.

אספרסו2

New member
נראה שאויר

זה הדבר היחיד שיש לך בין האוזניים.אם אפילו את זה אתה לא מסוגל.
&nbsp

דיברגנט חדש

Well-known member
בניגוד לאספרסו, אני מצרף עוד מקור, הפעם ממאקו שתומך במקור -

ישראל דורגה במקום הראשון במדד המדינות הבטוחות ביותר מבחינה בריאותית בהתפשטות נגיף הקורונה על פי ניתוח נתונים של קבוצת Deep Knowledge Group. בדקנו עם מומחים האם זה נכון

למעלה