שאלה מוזרה אבל חייבת מידע איך לא להתלבש כמו אמא שלי

rty111

New member
שאלה מוזרה אבל חייבת מידע איך לא להתלבש כמו אמא שלי

אני בת 30 פלוס וזה שאני גרה איתה כל השנים רצוף גרם לי להמ לא יודעת מה המילה ואני חייבת למרוד לפחות בזה יש לי קטלוג חלקי בראש של מה שהיא לבשה בעשרים שנה האחרונות ופרט לזה שאני מתלבשת מגיל צעיר כמו אשה בת 40 פלוס כנראה כמו שבחול קוראים לזה מידל אייג'ד סוקר מאם? או משהו כזה ואני לא יכולה להעתיק מסלבז בנות 18 או מקולג' פאשן שהן גם גבוהות לא רק רזות או הייסקול פאשן אני לא יודעת מה לעשות כל פעם שאני רואה המון פריטים אונליין בחנות אני בכלל לא יודעת מה אני רוצה אז התחלתי עם לפסול פריטים זה נראה מגרד זה כבד מדי זה מפריע לי בצואר זה צבע לא יפה נניח ועדיין. זה אחרי פסילת כל מיני דברים כי היא אמרה פעם איתי בחנות ביטוי לגבי לכ מיני פריטים. חוץ מזה משנה שעברה סחורה ישנה. אני שוב אמצא את עצמי בלי נשאר במידה שלי או הכל נראה מדוד והרוס. אני לא אקנה בגד עם חוט מתוח פגום שוב. למשל. יש לי רגישות יתר לסגור מיד מדי בצואר. וכל דבר קצת מגרד. כי אני מנסה לחפש לגוון לא רק טריקו. והפיטנס נילון הדפסים לא הפריט החביב עלי. שגם היא קנתה לי. זהו. אני לא מוכנה שהיא תקנה לי יותר. ואני לא אלך איתה אני אלך לבד. אני אגב צריכה מכנסי פיטנס עם כיס לפון גדול.

Rosie52

New member
המלצה מהלב

אני לא מכירה אותך, אני לא פסיכולוגית וגם לא מומחית בסטיילינג אבל יודעת בוודאות שההמלצה הזאת שלי תוכל לעזור לך.
&nbsp
דברי עם מנהלת הפורום - לי וולף שהיא סטייליסטית אישית.
מנסיון אישי, השירות שלה שווה זהב.
&nbsp
בהצלחה

לי וולף

New member
הכי לא מוזר. את במקום הנכון

הגיוני שאופן הלבוש שלך יושפע ממה שאת רואה/מקבלת סביבך ולא בלתי סביר שתרצי לגוון ולשנות - בין אם זו דרך למרוד או לא, בעייני זה נפלא לא רק ברמה האופנתית. קצת קשה לתת עצות פרקטיות כשאני לא ממש בטוחה איך אמא שלך מתלבשת, לאן את מתלבשת, מה הסגנון שיכול להתאים לך, מה מבנה גופף וכו', אבל כן יכולה לתת כמה נקודות למחשבה שמהן נוכל להתקדם-
- 'סוקר מאם ג'ינס' היה פעם משהו נוראי (בהקשר האופנתי) אבל בשנים האחרונות כשיש חזרה אל אופנת שנות ה-90, זה הפך להיות פריט חובה לנערות/נשים אופנתיות.. אז אני לא אומרת שאת צריכה לאמץ את כל הטרנדים אבל לפעמים שינויים קלים יכולים להפוך את המראה השלם למשהו מודרני יותר ויכול להיות שיש לך בסיס טוב שאת יכולה לערבב קצת אחרת.
- בין השורות אני מבינה שאתן הולכות לאאוטלטים - זה מצויין בעייני. אני לא חושבת שצריך להוציא הון די להתלבש נכון וגם כך האופנה לא מתחלפת באמת בקצב עונתי, כך שאני יכולה להבטיח לך שברוב חנויות האאוטלט תמצאי פריטים מהעונה שעברה שעדיין רלוונטיים לשנים רבות (בין אם הם "טרנדיים" או קלאסיים). יש גם הרבה סניפי אאוטלט של מותגי ספורט - שם ודאי תוכלי למצוא מכנסי אימון עם כיס (אבל כדאי שתדעי שגם לרוב רשתות האופנה וההלבשה התחתונה יש ליינים של ספורט, לרוב זולים יותר ממותגי ספורט)
וכמובן, שווה לעקוב גם אחרי מבצעים בחנויות הרגילות ובכלל, להשוות מחירים קצת כמו כשהולכים לסופר... שווה לדעת מה מחיר ממוצע של ג'ינס, חולצה וכו',לדעת מה העלויות שאת מוכנה להשקיע לכל פריט (אני למשל יותר נדיבה עם עצמי בנעליים אבל על טישרטים לא אחפש משהו יקר ויותר אשים לב לטקסטיל).
- מה את כן אוהבת? האם יש פריטים שאת רואה על אחרות ואוהבת (אבל לא בטוחה שיתאימו לך)? האם יש מישהי (סלב או לא) שאת מתחברת לאיך שהיא מתלבשת ויכולה לשמש השראה?
- אני אוהבת לגעת בבד, למדוד את הפריט ולקבל החלטה מושכלת ולכן לא קונה כמעט אונליין, ובכל זאת, נשים רבות קונות בהצלחה ברשת - צריך ללמוד את זה קצת (איפה אפשר ליפול/איך המידות של המותג ביחס אליך ועוד) וזה יכול להיות עולם מרגש של אופנה נגישה ומעניינת.
ולבסוף - אם בא לך לשתף אותנו בתמונות שלך (את יכולה להוריד את הראש או לטשטש) בשרשור הלבוש היומי או כשאלה נפרדת, נשמח לעזור ולתת טיפים שיעזרו לך לאט לאט להבין מה מחמיא לך ולגבש את הטעם האישי שלך.

Happy Goth

New member
מתחילה מהסוף

http://www.tamnoon.com/מוצרים/11634531/#.WCAtji0rKUk
&nbsp
כאלה?
אני רואה שגם בהודיס יש כמה דגמים דומים לזה.
&nbsp
אני לגמרי מבינה את הרגישות שלך לסגור מידי ולבדים מסויימים, לאמא שלי יש רגישות כזו וזה באמת טיפה יותר מאתגר לבחור פריטים בחנויות, אבל לא בלתי אפשרי.

&nbsp
זו השאלה: "מה אנחנו רוצות?"

הלוואי והייתה לי תשובה....

&nbsp
מצטרפת להמלצה ש
תדברי עם סטייליסטית כמו לי למשל לדוגמא סתם נניח

&nbsp

למעלה