שאלה מוזרה אומנם...אבל חשובה!

טל עדתו

New member
שאלה מוזרה אומנם...אבל חשובה!

שאלתי היא כזאת: בצו גיוס שקיבלנו הביתה , מצידו ה2 מופיע רשימת ציוד שנקבל ביום גיוסנו בבקו``ם. עכשיו, רשימת הציוד לכמה חלקים: 1.רשימת ציוד לבנות ובנים 2.תוספת נוספת לגברים 3.תוספות נוספות לגברים לוחמים שאלתי היא כזאת: למה הצוים לא עדוכנו ונכנס בהם גם התוספות לנשים לוחמות? (יש כבר קרוב לשנה את המסלול הזה שנפתח - בנות לוחמות) זה קצת מוזר כי לפי מה שאני הבנתי לפי החיילות שהיו ביום מיון שהיה לנו אז הם אמרו שהם קיבלו בדיוק את אותו הציוד בבקו``ם שהבנים שבפלוגה שלבם קיבלו. יתרה מזאת הציוד הנוסף שכתוב בצו גיוס לבנים לוחמים הוא: כיסוי לדיסקית,משרוקית,כיסוי לשעון, סכין יפני, מברשת לניקוי נשק, נרתיק לפק``ל כיסים, איזולירבנד. וכל הדברים האלה היו לבנות האלה שמינו אותנו ביום מיון. אז למה לא מעדכנים את הצווי גיוס??????????????????????? טל <התוהה>

avipe

New member
למה להתעסק בקטנות?

צבא הוא צבא...יקח לו עוד שנים רבות להסתגל לזה שבנות משרתות קרבי ולצבא לוקח שנים לשנות דברים בתוכו...מה זה משנה מה כתוב מאחרוי הצו..מה שמשנה זה מה שאת מקבלת באמת...

avipe

New member
נ.ב

בצו החדש שקיבלתי לפני כחודש אין בכלל מאחורה כלום...

jedi knight

New member
מה הקשר אבישי ??

מה ל *** הקשר להתחדשות ולהסתגלות , הסיבה לדעתי שזה נכתב לך בצו ככה היא כי זה מתייחס לרוב האוכלוסיה ולכלל וטל צר לי אך זו הודעה לא חשובה שזה הדבר שהכי יטריד אותך בחיים

לטל לטל לטל לטל לטל - ל ט ל !

טל הדרישות הן יותר מידי ...לא מספיק שפתחו `` יחידות קרביות `` לבנות את מצפה שיעשו גם את זה ...נו באמת טל מה חשבת ... עצה שלי טל , עם כל הכבוד שאני ממין נקבה ...וגם את טל ....( איזה הבחנה נחמדה יש לי , לפעמים אני מפתיעה את עצמי ...) תפסיקי למרוד בכל מה שקשור לבנים ולבנות אל תצפי שכל מסמך מהצבא יהיה גם ממין נקבה חאלס עם הקטע הזה של בנים ובנות בסדר התקדמנו קצת והשתכללנו בצעד אחד ממשאבל ממש קטן ( ויש להדגיש את הקטן ) זה לא יעזור במקרה כזה אם זה ככ מפריע לך פשוט תוספי את המילה בגוף הנשי ותפתרי לך את כל התיסכולים בנוגע לכך . נוסף לכך טל יקרה רציתי לדעת מה קורה איתך ועם חבריך לקבוצה ``באחרי`` ! האם אתם באים למסיבה בסוף החודש שמתקיימת בפנימיית הדסים ? אח``כ לירושלים גבעת התחמושת וכ`ו אני מקוו שאת הפרטים את יודעת ואני אחסוך ממך את האינפורמציה ... רק רצתי לספר לך שאני אישית נורא נהנתי שנה שעברה וזה גרם לי לצביטה גדוה בלב כי נשארה לי עוד שנה והפלא ופלא הינה היא הסתיימה וכבר עורכים לי ולכל אלה שתגיסיים את `` המסיבה`` הזו נשמע מגוחך אבל אני אתגעגע לזה . וכן גם אציין והוסיף שהתקשרתי השבוע ליעל המדריכה של הגרעין והיא סיפרה לי קצת על המתרחש בקבוצות השונות אני לא יודעת מה הרתיע אותך לבטל את ההזדמנות ללכת לזה ומה שאני הכי לא מבינה מה מרתיע אותי ללכת לזה . מה שמצחיק הוא שאני לא מפסיקה לחשוב על זה כי זה נראה לי הזדמנות לנסות משהו שאני אוהבת אך לעומת זאת הזמן שלי קצר ( עוד חודש וחצי לגייוס ולקריעת תחת ) ולא נראה לי שכבר ידחו לי את הגיוס .וגם עצם העובדה שזה עדיין ניסיוני מרתיע אותי ובקיצור ....אני מתלבטת ולא נראה לי שהזמן מאפשר לי הזדמנות לשקול זאת ולהחליט אז לפחות אני יודעת , כרגע , שאני הולכת להחמיץ ולחוות צביטה בלב כל פעם שיזכירו לי את זה ... אוף! תחזרי לי תשובה ומה קורה איתך .

טל עדתו

New member
לפורשת כנפיים!

דבר ראשון = לא מרדתי בשום דבר, כולה שאלתי שאלה - אז תפסיקו לרדת עלי! נכון לרוב יש לי פה חילוקי דעות - אבל מה לעשות? זה מה שאניייי חושבת!!!!!!!!! דבר שני - על איזה מסיבה בסוף החודש את מדברת? אני לא שמעתי על שום דבר כזה! אבל אם מדור בגבעת התחמושת אז ברוררררררר שאני באהההההה!!!!!!!!!! ;-) טל. בקשר לשנת שירות - יש הרבה סיבות...לא לפה! טל.

טל יקירתי .....:)

טל יקירתי : א> אל תכעסי עליי בסה``כ ניסתי לומר ולכתוב לך שלא בכל דרך בחיים תמצאי שיוויון זה הכל אז אל תקחי זאת ללבלב ב> המסיבת סיום של ``אחרי ``! איך יכול להיות שלא שמעת על זה ... הנה אתן לך מעט אינפורמציה כנראה ולא באשמתך לא היית הרבה זמן באימונים כמו רובנו הבגריות וכל הלחצים האחרים ...שטיות הנה : 5.7-6.7 זה יוצא ימי חמידי ושישי אליי לציין שבחרו להם תאריכים יפים . זה וצא בחודש הבא כמו שאת מה לב אחרי הבגריות והלחצים אז זה סימן שצועדים לקראת הכייף וההנאה ג> דיברתי עם יעל אתמול והיא הסבירה לי למה לא יכלת לצאת לגרעין אז אני מבינה . ד> את מכירה את מורן מהקבוצה של שוקו ?.... ה> לא אספקתי לומר לך זאת קודם אבל שיהיה לך המון הצלחה בבגריות... לי נשארו עוד שישה ....בתקווה שלך פחות ממני ... אז המון בהצלחה וקחי את זה בקלות ... אז אל תכעסי עליי ואל תתעצבני על מה שכתבתי לך מיקודם ... ממני בתקקוה שניפגש בסוף החודש .... פורשת

למעלה