שאלה מוזרה (ואולי קצת טיפשית)

lowandwet

New member
בלתי אפשרי

זה רק אני שצריך עזרה כאן

lowandwet

New member
שאלה מוזרה (ואולי קצת טיפשית)

אני חדש בעסק אז סילחו לי על שאלת הטירונים. אין לי פרטנר קבוע אז אני תמיד שם קונדום, הבעיה היא שאני לא ממש מרגיש משהו והקטע מאבד קצת את הפואנטה, ניסיתי להשתמש בקונדום פחות עבה והרגשתי אותו דבר. רציתי לדעת אם זה קרה לכם ואם יש לכם המלצה לסוג של קונדום ש"מרגיש בלי". תודה!

danlevi1974

New member
לא טיפשי

ודרך אגב גם אני חדש מאוד בעסק (עם בנים). קודם כל טוב מאוד שאתה שם קונדום ! והסקס מתבצע בעיקר בראש שלמעלה ולא בראש שלמטה. אני די משוכנע שזה לא קשור לקונדום בכלל. מצחיק שאני עונה על זה בכלל, כי אני בבסיס (כרגע, חחח) בעצם פאסיבי. אולי מישהו אקטיבי יענה לך.

רסקול

New member
מה אתה לא מרגיש?

זו שאלה מענינת - אתה לא מרגיש חיכוך על אבר המין? אתה מרגיש שאתה 'נשמט' נופל? אני משתמש בקונדום ומעולם לא 'סבלתי' ממשהו דומה.. אתה מוכן לפרט? אגב, אני לא מסכים לסקס בראש.. כשאין, אין וזה לא קשור לראש.

lowandwet

New member
חס ושלום ../images/Emo3.gif

לא נשמט לשום מקום, פשוט לא מרגיש את החיכוך כמעט בכלל. חשבתי שאולי זה בגלל העובי של הקונדום ואני צריך פשוט דגם אחר כי במגע 'ידני' (בלי קונדום כמובן) אני מרוצה. אני פשוט לא יודע איך לבחור. תודה לשניכם, אשמח לטיפים

white star

New member
../images/Emo54.gif יש את דורקס AVANT

שהוא דק במיוחד - הוא יקר אבל זה הרגשה אחרת לגמרי. גם לפעמים תורם לשים טיפה אחת בתוך הקונדום עצמו לפני שמלבישים, זה גם עוזר לחיזוק ההרגשה

lowandwet

New member
תודה, אני אנסה

אני אסתדר עם הכמה שקלים שזה עולה יותר, נכנסתי עכשיו לאתר של דורקס (לא יודע למה לא עשיתי את זה עד עכשיו) וראיתי שיש את הדגם שאמרת וגם את הדגם fetherlite, אתה מכיר אותו? הוא פחות טוב? אני רוצה כבר להנות מסקס ולהפסיק לנסות סוגים של קונדומים, גם ככה אני בדיליי של כמה שנים
תודה על הטיפים!

white star

New member
../images/Emo54.gif לא זכור לי שניסיתי

אני בעיקר זוכר את הAVANT כי מתוך סקרנות רציתי לדעת למה הוא כל כך יקר לעומת האחרים של דורקס אז אהם מיאו

lowandwet

New member
תודה, עכשיו אני צריך לפתור עוד בעיה

ולמצוא מישהו לנסות את זה עליו

למעלה