שאלה מוזרה ומביכה

gila1

New member
שאלה מוזרה ומביכה

שאלה (בעיקר) לנשים שבינינו -> בכל מחזור אני מרגישה לחץ חזק בעין ימין מאוד קשה לי להתמקד (טלויזיה למשל) והראיה קצת מטשטשת (היתה לי דלקת די רצינית בעצב בעין זו) מישהו שמע על איזשהו קשר ???? נשבעת שאני לא מטומטמת - פשוט לשאול רופא שאלה כזו נראה לי כ"כ היפוכונדרי וקצת מוגזם ובאמת שבדר"כ אני לא נוסעת לת"א דרך י-ם (חיפאית). באי , שלום ויום נעים .

נירי4

New member
גילה´לה

אהלן, דבר ראשון - אף פעם אל תרגישי מובכת לשאול אף שאלה, בשביל זה אנחנו כאן..
גם אצלי בתקופת המחזור יש התעוררות של כל מיני סימפטומים וגם חברה טובה שלי תמיד נופלת בימים האלו. גם אני רציתי להעלות כאן את אותה שאלה אבל הקדמת אותי...בקיצור, הרבה נזק גרמה לנו חוה הש...(ולא, מסתבר שאין הקלות לחולות טרפצת....נהפוך הוא..) בכל אופן כשאני אגיע מתי שהוא..(כמה שיותר רחוק מבחינתי) לנוירולוג שלי אני אשאל אותו אם ידוע לו על קשר לעניין. ביי בינתיים והמשך יום נעים
נירי

RomiVais

New member
נירי........... מה שלומך???

"שנים" שלא ראינו אותך כאן........ ספרי חוויות.....
שיהיה לך סוף שבוע נפלא ולא להיעלם, אוקיי?
רומי

anat11

New member
לא שמעתי...

אבל נראה לי שעכשיו, מרגע שהעלית את זה, אני אתחיל להרגיש את זה גם... (מה גם שהיה לי כבר התקף בעין). בכל מקרה, התחושות של ה"פציינט" עצמו הן הכי חשובות (אם אנחנו מרגישים מצוין, אז זה שהבדיקות יגידו שיש לנו התקף זה פחות משמעותי, ואם מרגישים התקף, לא יעזור אם הבדיקות לא מראות כלום), לכן יש לזה מקום ואם יש לך את מי - תשאלי ותבדקי. אולי ה"השתוללות" של הגוף בזמן מחזור גורמת למקומות בהם היו נזקים מהתקפים קודמים להיות יותר רגישים (כמו כשחם למשל). נראה ממש אפשרי.

סיאמית

New member
הי גילה ../images/Emo39.gif

ראשית,זכותך וחובתך לשאול את הנוירולוג שלך כל מה שעולה על דעתך כולל "מה השעה, אח שלי?" ו"איפה משיגים אוגרים בזול?" שנית... המון מטורפצות מרגישות סימפטומים שונים ומשונים בזמן מחזור, כולל אני (כשהיה לי מחזור... לפני ההריון
) ויש לזה הסברים מהסברים שונים החל במצבי רוח שמשפיעים עלינו, הבנות הענוגות, פיזית... דרך עליה/ירידה של הורמונים כאלו ואחרים וכלה בחולשה כללית. בזמנו הזהירו אותי מזה. סימפטומים ישנים מרימים זמנית את ראשם הכעור וחוזרים לבוידעם אחרי שהמחזור נגמר. אבל!!! ספרי על זה לנוירו שלך ותני לו להרגיע אותך!!! אם כל זה חולף כעבור מספר ימים כנראה שלא מדובר בהתקף...

רחלית

New member
יכול להיות

לי קרה משהוא דומה פעם ןהתשובה שקיבלתי היא שכל סטרס יכול לגרום לסימני טרשת וגם מחזור אבל בכל מקרה תשאלי את הנוירולוג שלך להרגעה

RomiVais

New member
היי גילה ../images/Emo13.gif

לדעתי <למרות שלפעמים אני לא מיישמת... טוב נו, האמת היא שבדרך כלל אני לא מיישמת אבל זו דעתי בכל מקרה> אל לנו להתבייש מלשאול שאלות... בשביל זה הרופאים שם!!! אני לא יודעת מה בדיוק הקשר, אבל בטח יש קשר כלשהו... כי גם אמא שלי בזמנו סבלה כל פעם מחדש בימי המחזור. אצלה זה לא היה בעצב הראיה אבל כן מבחינת חולשה וכאלה. לדעתי שווה לבדוק את זה ואולי אפילו דרכים להקל על המצב!!! תרגישי טוב וסוף שבוע נעים רומי

למעלה