שאלה מוזרה לגבי המחאות נוסעים

soulight

New member
שאלה מוזרה לגבי המחאות נוסעים

יש לי שאלה קצת מוזרה והייתי רוצה את עצתכם. היום קניתי בבנק הדואר המחאות נוסעים של אמריקן אקספרס. בדף המודפס (שזו הקבלה) רשומים מספרי ההמחאות ונראים היטב וגם המחיר, אבל יש שם כמה דברים שלא רואים כל כך טוב כמו הכמות (אם זה 4 או 6 ניירות) (ז"א אם הזמניתי 4*50 אז רשום 200\ ואת הכמות 4 לא רואים) מה גם שיש שם רק מספר ת.ז. שלי ולא את השם והכתובת. אני לא שמתי לב לזה בהתחלה, אבל כשראיתי נלחצתי, כי בהמחאות של תומס קוק רשמו לי הכל במסודר כולל כתובת. שאלתי את הפקידה והיא אמרה שהעיקר המספרים. האם זה בסדר? או שחבל לי על הזמן אם אני מאבדת את ההמחאות (כי גם ככה הסיפור של AMEX אם ישראלים ידוע, ועוד קבלה לא מודייקת....) מה המלצתכם? (תרגיעו אותי קצת בבקשה) אודה לכל תשובה _במיוחד עם היא מרגיעה...) סבטה

אני לא חושב שכמות הניירות חשובה

כל כך מה זה משנה לאמריקן אם הזמנת 7 המאחות שכל אחת מהן היא על סך 1000 דולר או 5 המחאות שכל אחת מהן היא על סך 500 דולר.. לי נראה שהמספר הסידורי הוא הכי חשוב כי לכל המחאה יש את המספר הייחודי שלה. עכשיו קחי דף נייר העתיקי את כל המספרים של כל ההמחאות שלך ושמרי את הנייר הזה רחוק מהמקום שבו את שומרת את ההמחאות במקרה של חס וחלילה לא עלינו גניבה זה הדבר שיציל אותך. לא יודע מה בקשר לישראלים אני שמעתי כל מיני שמועות שגם תומס קוק לא מחזירה כסף ולכל אחד לא רק לישראלים מקווה שלא תצטרכי לחשוב על זה בכלל...

למעלה