שאלה מוזרה - נוספים לי חברים מבלי שהתכוונתי..

gadibenamram

New member
שאלה מוזרה - נוספים לי חברים מבלי שהתכוונתי..

שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה , אין לי מושג איך זה יכול להיות... יותר מפעם אחת ראיתי שנוספו לי פתאום חברים מבלי שהצעתי להם חברות... אומנם התכתבתי איתם מספר פעמים אבל שם זה נעצר... האם יש הגדרה בפייסבוק שמציעה\מקבלת חברות מאנשים אחרי 2-3 מיילים? נשמע לי מאוד לא הגיוני , אבל זה קרה כבר 3-4 פעמים ועם אנשים שונים כל פעם
אשמח לרעיונות איך להפסיק את זה.

meital always

New member
../images/Emo23.gif חברים בפייסבוק

חברים בפייסבוק יכולים להתווסף רק אם קרו שני דברים: ראשית אחד הצדדים שלח בקשת חברות לשני, ושנית- החבר שקיבל את ההצעה אישר אותה. אין שום דרך אחרת להפוך "חברים" בפייסבוק, חילופי הודעות בלבד בתיבת הדואר לא מביאים אוטומטית לחברות, אלא רק מאפשרים לצד השני לראות את הפרופיל שלך למשך חודש (וגם במקרים כאלה ניתן לחסום את הפרופיל או חלקים ממנו אם רוצים). האם אתה בטוח שבעת חילופי ההודעות לא אישרת (אולי בטעות) את החברות בקוביה שנקראת Requests ? יתכן גם שמדובר בתקלה, אבל מעולם לא נתקלתי בכזה דבר וזה נשמע לי מאוד מוזר. אם התופעה לא מפסיקה, אני מציעה לך להחמיר באופן קיצוני את מאפייני Privacy שלך, כך שמי ששולח לך הודעות בתיבה לא יוכל לצפות בפרופיל, ואף לחסום את הפרופיל לגמרי ממי שאינו חבר, זה יכול להקשות על האפשרות לנסות להתחבר אליך. אתה אפילו יכול ליצור מצב שלא ניתן להציע לך בכלל חברות אף פעם! השאלה אם אתה רוצה בכך, כי זה ימנע גם מאנשים שבאמת מכירים אותך להפוך לחברים שלך בפייסבוק. אם אינך יודע איך לעשות את זה חזור לכאן.

למעלה