שאלה מוזרה

PhEoNiX FiRe

New member
שאלה מוזרה

האם אפשר להתמקר לדבר מגע(להסנפת דבק מגע) האם זה יכול להזיק?

PhEoNiX FiRe

New member
תיקון שגיעות כתיב

להתמקר- להתמכר דבר מגע - דבק מגע

סלינוש

New member
סיפור קטן

בין יתר שאר הדברים שניסיתי, שאיפת דבק מגע היה אחד מהם. ממכר? מ-א-ו-ד. אני רוצה להגיד, שבאופן אישי, מצאתי את המעשה הזה כל כך מהנה, שהבנתי שאני מוכרחה להפסיק. כאן ראוי לציין שאני לחלוטין נגד הדבר, שלא יהיו ספקות לאף אחד. זה שורף תאים במוח. תאים במוח לא מחדשים את עצמם. אני לא רופאה, לא מומחית, אבל נחשי מה קורה כשתאים במוח שלך נעלמים...? זה נשמע רע, לא? כשהייתי עושה את זה, זה היה מכניס אותי למין מצב, אני לא יכולה להגדיר, אני יכולה לציין שהייתי מוצאת את עצמי כאילו "מתעוררת", לאחר שמשהו כמו שעתיים נמחקו לי מהזיכרון, וכל שזכרתי זה תחילת שאיפת הדבק וההתעוררות. כלומר זה גרם לי לאבד את הזיכרון של משך הזמן שהייתי בהשפעת הדבק. הכל נהיה איטי. המוח פשוט נדפק. בפעם האחרונה שעשיתי את זה (לפני שנה וחצי - ומאז אני לא נוגעת) חברה שלי ואני הקלטנו את עצמנו במכשיר סלולרי בזמן השימוש. ביום למחרת שמעתי את עצמי, מוקלטת, מסטולה לחלוטין. הייתי בשוק. הדיבור שלי היה איטי, דיברתי שטויות, כאילו שסבלתי מפיגור. באותו רגע הבנתי שזאת הייתה הפעם האחרונה בהחלט שעשיתי את השטות המחרידה הזו!

PhEoNiX FiRe

New member
הממ

נראה לי שזה פחות מזיק מגרס או סמים אחרים. זה יותר עדין.

סלינוש

New member
תגובה...

גראס וסמים מזיקים, דבק מגע מזיק מאוד, בטוח שיותר מגראס. את קולטת שזה מוחק לך תאים מהמוח? את יודעת שיש אנשים שלא יכולים לדבר בכלל שאיפת דבק מגע? כל מיני סיפורים כאלה.... זה ממכר, זה מזיק, וכששואפים את זה - זה סם קשה.

ארטור

New member
סלינוש 100% צודקת!!../images/Emo124.gif

כל מילה....100%!! אין רופה או מומחי של יכול להסביר יותר טוב!

PhEoNiX FiRe

New member
אבל לא יותר מסוכן

מסמים אחרים כמו גרס או קוק וא כל סם אחר או אפילו אלכוהול. ההשפעה שלו היא קצרת תווך(אין את תופעת הrelaps אפילו אחרי שנים שהאדם חוזר להתנהגות כאילו הוא על סם (הזיות) למרות שהוא לא וזה יכול לקראות אחרי שנים) כאן ההשפעה היא לכמה שעות ואז האדם חוזר להיות רגיל (אחרי ה down ) בוקר טוב

../images/Emo128.gif תגידי עוף?

לצורך מה הויכוח? כולם כאן אומרים לך מאוד מסוכן, ואת ממשיכה וטוענת - אבל לא כמו... מה השוני? ומה זה משנה כמו או לא כמו? מסוכן. נקודה. לשם מה הויכוח? קראי מה כתבנו, הביני, עשי את האינטרפטציה הנדרשת ומתבקשת, ומשם והלאה - את חופשיה.

../images/Emo26.gif מילה אחת או שתיים../images/Emo36.gif

ממכר.
מאוד מסוכן.
מאוד מזיק.
רעל !!!!
זו התשובה ואין בלעדי לה. כל שאלה נוספת, מיותרת.

סלינוש

New member
ברבורה...

אם כבר מדברים על הנושא, יש לך אולי איזשהוא הסבר (כי בכל זאת את מבינה דבר או שתיים ברפואה..) למה כשהייתי שואפת את הדבק הייתי מאבדת את הזיכרון? יש לך איזשהו מושג? ולעוף, פעם נוספת - מסוכן, לא מומלץ בכלל. כשמו שברבורה אמרה, נסי להבין. ורק לשם הרקורד, אני לא יודעת את העובדות, אבל אני יכולה להגיד שפגיעה מוחית כתוצאה משאיפת דבק מגע נשמעת לי חמורה מאוד, לפחות כמו פגיעה קשה של כל סם אחר... זייהו.

PhEoNiX FiRe

New member
הסיבה ששאלתי את השאלות האלה

היא שהייתי יותר צעירה הייתי מסניפה דבק ולפני כמה ימים חזרתי לזה.

ואולי הסיבה היא

שהיית צריכה שוב תשומי לא נמאס לך?! להתווכח עם כל העולם לדרוש יחס מספיק כבר!

סלינוש

New member
ל"לזעזע את כולם"

נכון שמה שעוף כתבה היה לא קל ועורר קצת פרובוקציה, עם זאת, לא קצת הגזמת....? אחרי הכל, אנחנו פה כדי לעזור ולתמוך אחד בשני. זה המקום להעניק יחס, תשומת לב ואהבה...

אני יודעת על מה אני מדבר

וגם עוף יודעת ואני גם בטוחה שהיא לא רוצה שאני אסביר את עצמי אבל אני רק מזכירה לה שאני עם היד על הדופק!

../images/Emo31.gif את אולי יודעת ועוף אולי ...

יודעת, אולם הודעות מסוג זה אין מקומן בפורום שלנו. בשום פנים. הודעותך הייתה נמחקת ללא אזהרה אלמלא שורשרה אליה הודעה של סלינוש. מסר בזו הלשון קבלת ממני,. להבא לא אהסס למחוק הודעות מסוג זה ואם יהיה בכך צורך גם לחסום את המשתמש מכניסה לפורום. ברור לך ולי ולכולנו כי את/ה משתמש בניק שונה ולכן איננו מתכוונים להמשיך ולהתנגח. הזעזוע היחיד הוא מטון הכתיבה. פורום זה לא נועד לשפה בוטה ולהתנגחויות. הודעות מעין אלה תמחקנה ללא כל הודעה או התראה. מקווה שהבהרתי את עצמי עד תום.

סלינוש

New member
אמרתי את דעתי

בנושא, ואין טעם שאחזור עליה. חבל שאת בוחרת להכניס לעצמך רעלים כאלה. חבל שאת בוחרת, במודע, להרוג את עצמך. קבלי חיבוק גדול
, וכוח להזכר מהי הדרך הנכונה...

למעלה