שאלה מוזרה

קרן.

New member
שאלה מוזרה

שלום בנות. הסיפור הוא כזה,עברתי הזרעה ו-17 ימים אחרי זה היה לי יומיים של דימום. לא עשיתי בדיקת ביטא כי הייתי בטוחה שזה שלילי ואין לי כח לבדיקות האלה יותר.הדימום היה מחזורי לכל דבר אבל רק יומיים במקום 4 ואחר כך ועד היום יש לי מדי פעם הכתמות קלות.יש לי גם קצת חום ובחילות ואני לא מסוגלת לראות אוכל או להריח אותו. יכול להיות מצב שמקבלים דימום מחזור ובכל זאת יש הריון? אני יודעת שתשובה הכי פשוטה זה לעשות בדיקת דם ולא מתחשק לי לפתח אשליות אבל כל כך השלמתי כבר עם זה שלא הצליח והבדיקת דם הזו תמיד מצליחה לרסק אותי כל פעם מחדש. מה אתם אומרות?

נעמה@@

New member
../images/Emo32.gif קראתם את הכתבה בקפטן ?

אני קראתי והזדהתי. מקווה שאצליח עם הקישור נעמה

שחר חדש

New member
קרן

כל האפשרויות פתוחות - או שזה מחזור שמגמגם קצת, או שזה דימום של הריון. בהריון (הכימי) שלי זה התחיל די דומה. אז פשוט תבדקי. אני מכירה את החשש הזה, אבל גם המתח שבו את נמצאת עכשיו נראה לי מייסר. בשרי לנו בשורות טובות. שחר.

מיכל ק-ש

New member
תעשי בדיקת דם.

גם בהריון הכימי שלי זה התחיל כך. הדימום יכול לנבוע מכמה וכמה סיבות ולדעתי מאוד כדאי שתלכי להיבדק. כך תגמרי עם חוסר הוודאות ואולי תוכלי לבשר לנו על הריון... מיכל.

הכל יכול להיות! ../images/Emo28.gif

הריון כימי כמעט לא בא בחשבון כי הדבר תקף עד עשרה ימים אחרי כוריגון.או שזה משחקי הורמונים או ש... תעשי בדיקה, אחרת פשוט תחיה במתח רב עד הלידה
וזה לא בריא לתינוק. שתהיה שנה של ניסים-אלה.

גם אני בעד בדיקת דם (ולא ביתית)

כדי לדעת היכן את עומדת. אם זהו הריון כימי, חשוב שתדעי. ב הלוואי שזה הריון רגיל, ושאת תכניסי כאן הודעת שמחה, שתעשה לי את היום. סיגל

למעלה