שאלה.. מוחיטו סוכר או מי סוכר? מה המנהג אומר.. ומה אתם מעדיפים...
R rustynail New member 4/11/07 #2 בעבודה מי סוכר, מהיר ויעיל! בתכל'ס תמיד עדיף סוכר חום...מבחינת הטעם...אולי כשאני מכין לעצמי , ללקוחות תמיד יצא זהה לפי דרישת המקום עם מי סוכר כנ"ל קאיפירינייה\רושקה
בעבודה מי סוכר, מהיר ויעיל! בתכל'ס תמיד עדיף סוכר חום...מבחינת הטעם...אולי כשאני מכין לעצמי , ללקוחות תמיד יצא זהה לפי דרישת המקום עם מי סוכר כנ"ל קאיפירינייה\רושקה
O or83 New member 4/11/07 #3 מי סוכר למרות שיש קוקטייל אחד שאני משתמש בו בסוכר אמיתי וזה old fashioned פשוט בגלל הקהל ששותה אותו שהוא לרוב מאוד מבוגר ושמרן.
מי סוכר למרות שיש קוקטייל אחד שאני משתמש בו בסוכר אמיתי וזה old fashioned פשוט בגלל הקהל ששותה אותו שהוא לרוב מאוד מבוגר ושמרן.