שאלה מוסרית

THE WIZARD 55

New member
שאלה מוסרית

ותהיו כנים... אם אחד מבני המשפחה, אם, אב אח או אחות, בן, בת אולי אהובכם/תכם היו מעורבים ברצח, או בעבירה חמורה אחרת. האם הייתם מסגירים אותו, או שמגינים עליו בחירוף נפש. האם זה גם היה תלוי בסוג העבירה?.. ראיתי ששאלה דומה עלתה כאן במהלך הדיונים ורציתי לשמוע מה יש לכל אחד מכם להגיד בנדון.

התשובה שלי נוחה לי מאוד כי

אני אכולת שנאה כלפיי חצי מהמשפחה הגרעינית שלי [הסיבות שמורות במערכת] אם שני האנשים האלה היו רוצחים אדם נוסף מהמשפחה, הייתי מסגירה אותם מבלי למצמץ. אם לא הייתי מתעבת אותם - גם הייתי מסגירה אותם. אבל בנוגע לרצח כמו שעשה בן דודו של אבו אלבראא'... [יחיא עייאש] לא הייתי עושה דבר כזה [בעצמי כלומר, אי אפשר].

KingTino

New member
קשה לי לענות על שאלה כזו

אבל אני היתי רוצה שיעשה צדק, בני ובין עצמי לא היתי שלם להסתיר את הידע שלי במערבות על רצח , או משהו כדומה, והיתי עד שיוענש גם אם זה אחי, והיתי מנסה לעזור לו בכך שהחוק עושה את שלו, ולא הוא עושה את החוק,

תגיד king tino

לפי החתימה שלך אני מבין שאתה נוצרי. אבל בכוונה הצלב שציירת נראה ככה (הכוונה לחלק התחתון)?

AdonAsda

New member
לא הגיוני, אתה צריך לשים את הצלבים במקום

הקווים ואז יהיו לך מספיק תווים...

למה יש לך מישהו כזה ואת מלבטת מה לעשות?

ממתי ערבי ישראל או 48 שמרו על החוק בדיוק

מזכיר לי את המורה הפולנייה משנות ה- 50...

שהיתה אומרת: "ב- 100 מעלות - המים רוצחים
"

אני

לא רוצה לענות כי אני לא רוצה להגיע למצב כזה ומקווה לא להגיע אבל אני יודע טוב שאם מישו מבני משפחתי יירצח הרוצח לא ישאר חיה דקה אחת אחרי המקרה

AdonAsda

New member
עוד חור בהשכלה ויז? או ש...

אני לא אוכל לדבר איתך מן הסתם.

THE WIZARD 55

New member
אסדוש, התכוונתי שתענה

על השאלה המוסרית.. מה היה קורה אם היית יודע שרצחתי מישהו את ציוני בדם 10 לדוגמא
היית מסגיר אותי לשלטונות?

למעלה