שאלה מורכבת

ashomer

New member
שאלה מורכבת

אני שואל את השאלה בקשר לSK כי לי יש אחד כזה אבל בעצם שאלה כזו יכולה להתייחס גם למכשירים אחרים ואם יש לכם משהו להגיב בנושא לגבי מכשירים אחרים אל תחשבו פעמיים. למכשיר שלי יש 80+ צלצולים מובנים ועוד 7 אנימציות (אנימציות ניתן לשים כ"שומרי מסך" כאשר הפליפ סגור, או כהתאות לקבלת שיחה וכו´...) בעזרת כבל דטה או Irda ניתן להעלות צלצולים ואנימציות נוספות. בשביל הכל יש 250KB במכשיר. למכשיר ישנו גם מענה קולי מובנה משולב עם טייפ מנהלים. האורך הכולל של כל ההודעות וההקלטות שניתן להקליט הוא 4 וחצי דקות פתיח אישי גם הוא נכלל בתוך ה 4 וחצי דקות האלה. ישנם גם שני פתיחים מובנים שלא נכללים ב4 וחצי דקוץ ועכשיו לשאלה שלי: אפשר למחוק את זה איכשהו? אפשר למחוק או לשנות את הצלצולים\אנימציות\פתיחים המובנים? השלה נשמעת קצת טיפשית... פשוט אין לי מושג בדרך שבה התכנה שמורה במכשיר... פחות או יותר אני יודע שזה EEPROM שלתוכו נצרבת אותה תכנה... הצלצולים נמצאים באותו הזכרון? במקום אחר? מישהו בבקשה יכול לעשות ליסדר בבלאגן הזה ולהציע דרך שבה אני יכול לשנות את הפרטים הנ"ל אצלי בבית...

תשובה בקשר לנוקיה

צריבת הEEprom דבר ראשון דורשת כבל יותר מתוחכם מכבל Com. זה דורש כבל שמתחבר ליציאת LPT. אוקי אחרי שהבהרנו את זה, אני יודע בקשר לנוקיה ולא לSK לכן אענה לך על הנוקיות מה המצב איתן. יש תוכנה שאתה יכול להוריד בעצם למחשב שלך את כל תוכן הEEprom שלך לקובץ אחד. לאחר שעושים זאת אפשר לערוך את הקובץ עם תוכנת HEX ואז לעשות כל מיני שטויות במכשיר, כמו לשנות את התוצאה בסנייק, להחליף מה שרשום בתפריטים ועוד. אני אישית עוד לא ניסיתי את זה מכמה סיבות: אין לי מכשיר ניסויים כדי לבדוק את זה עליו והשני זה שאין לי בעצם את תוכנת הHEX. בקשר לSK תיאורטית נראה לי שאפשר, רק תצטרך להשיג קודם כבל יותר מתוחכם, ואת התוכנה המתאימה. אני לא ראיתי תוכנות לSK של צריבת הEEprom.

ashomer

New member
הכל

איך הוא בנוי, איך משתמשים איזה תכנות מתאימות? איפה אפשר לקנות? אפשר להרכיב

לא מכיר תוכניות בניה

זה כבל שמתחבר ליציאת LPT. התוכנה היא Dejan flasher ותוכנת HEX אני לא יודע איזו.

למעלה