שאלה מחייה של אמא מתוסכלת

שאלה מחייה של אמא מתוסכלת


זה לא בדיוק בדיוק על שוקולד אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר לאנשים שמבינים בנושא עוגות יום הולדת גם -
אני מאלו שיש להן המון רעיונות אבל פחות יכולת ביצוע או בעיקר ידע לביצוע ואני פחדנית מכדי לקפוץ למים.
על כן שאלתי, אני רוצה להכין לבת שלי עוגת יום הולדת. בשנים הקודמות קניתי תבנית עם צורה ומקסימום נייר אפייה עם תמונה, השנה ננסה לקחת את זה קצת יותר רחוק.
אני מכינה עוגת שוקולד (טעימה מאוד אם יורשה לי) כמובן עם קרם למעלה.
כמה שאלות שאודה מאוד לעזרתכן בהן –
1. אם אני רוצה לצבוע חלק מסוים בעוגה בצבע אחר, אני יכולה לשפוך חומר מאכל על העוגה או שזה צריך להיות חלק ממשהו? למשל חלק מהקרם? ואם חלק מהקרם איך אני צובעת אותו ושופכת את הצורה שאני רוצה?

2. אם אני רוצה להוציא את העוגה מהתבנית שבה הכנתי אותה (כמובן בלי שהיא תתפרק, תתפורר וכו) אמרו לי לשמן את התבנית, לחכות שתתקרר ופשוט להפוך. זה באמת עובד ככה או שצריך לדעת דברים נוספים?

3. שאלה אחרונה – ראיתי אצל מישהי שהיא פיזרה נצנצים כחולים על העוגה שיצרו מן תחושה של מים. למישהי יש מושג איזה חומר זה ואיך משיגים אותו? יש לי נצנצים בדיוק כמו שזה נראה רק שהם לדפים


המון תודה מראש לעונים ואני מזכירה שאני מאותגרת ביכולת הביצוע.
 

ronnie 123

New member
פורום קינוחים ומנות אחרונות

השאלות שלך יותר מתאימות לפורום קינוחים ומנות אחרונות. לבאלי יש תשובות
 
חיפשתי חיפשתי חיפשתי

בכל האינדקס של הפורומים ודווקא אותם פספסתי? הולכת לחפש שוב
 

revavonet

New member
כבר עניתי לך בפורום אחר וגם הפניתי אותך

למקומות הרלוונטים.
 
למעלה