B l u e D e v i l
New member
שאלה מחייה של אמא מתוסכלת
אני מאלו שיש להן המון רעיונות אבל פחות יכולת ביצוע או בעיקר ידע לביצוע ואני פחדנית מכדי לקפוץ למים.
על כן שאלתי, אני רוצה להכין לבת שלי עוגת יום הולדת. בשנים הקודמות קניתי תבנית עם צורה ומקסימום נייר אפייה עם תמונה, השנה ננסה לקחת את זה קצת יותר רחוק.
אני מכינה עוגת שוקולד (טעימה מאוד אם יורשה לי) כמובן עם קרם למעלה.
כמה שאלות שאודה מאוד לעזרתכן בהן –
1. אם אני רוצה לצבוע חלק מסוים בעוגה בצבע אחר, אני יכולה לשפוך חומר מאכל על העוגה או שזה צריך להיות חלק ממשהו? למשל חלק מהקרם? ואם חלק מהקרם איך אני צובעת אותו ושופכת את הצורה שאני רוצה?
2. אם אני רוצה להוציא את העוגה מהתבנית שבה הכנתי אותה (כמובן בלי שהיא תתפרק, תתפורר וכו) אמרו לי לשמן את התבנית, לחכות שתתקרר ופשוט להפוך. זה באמת עובד ככה או שצריך לדעת דברים נוספים?
3. שאלה אחרונה – ראיתי אצל מישהי שהיא פיזרה נצנצים כחולים על העוגה שיצרו מן תחושה של מים. למישהי יש מושג מאיזה חומר זה ואיך משיגים אותו? קבלתי רעיון לשים סוכר וצבע מאכל בשקית. באמת ככה אפשר לייצר כזה דבר?
המון תודה מראש.

אני מאלו שיש להן המון רעיונות אבל פחות יכולת ביצוע או בעיקר ידע לביצוע ואני פחדנית מכדי לקפוץ למים.
על כן שאלתי, אני רוצה להכין לבת שלי עוגת יום הולדת. בשנים הקודמות קניתי תבנית עם צורה ומקסימום נייר אפייה עם תמונה, השנה ננסה לקחת את זה קצת יותר רחוק.
אני מכינה עוגת שוקולד (טעימה מאוד אם יורשה לי) כמובן עם קרם למעלה.
כמה שאלות שאודה מאוד לעזרתכן בהן –
1. אם אני רוצה לצבוע חלק מסוים בעוגה בצבע אחר, אני יכולה לשפוך חומר מאכל על העוגה או שזה צריך להיות חלק ממשהו? למשל חלק מהקרם? ואם חלק מהקרם איך אני צובעת אותו ושופכת את הצורה שאני רוצה?
2. אם אני רוצה להוציא את העוגה מהתבנית שבה הכנתי אותה (כמובן בלי שהיא תתפרק, תתפורר וכו) אמרו לי לשמן את התבנית, לחכות שתתקרר ופשוט להפוך. זה באמת עובד ככה או שצריך לדעת דברים נוספים?
3. שאלה אחרונה – ראיתי אצל מישהי שהיא פיזרה נצנצים כחולים על העוגה שיצרו מן תחושה של מים. למישהי יש מושג מאיזה חומר זה ואיך משיגים אותו? קבלתי רעיון לשים סוכר וצבע מאכל בשקית. באמת ככה אפשר לייצר כזה דבר?
המון תודה מראש.