תפילה לילית לאלוהים ../images/Emo207.gif
זהירות טקסט קשה/מבעית
אלוהים היקר, ימים קשים עדיין היני עובר, כל יום הוא לפעמים כמו מסע צלב אישי כל יום אני נצלב מחדש על ידי אנשים שהורסים את חיי ולא נותנים לנפשי מנוח אלוהים דיי, בבקשה תן לצלוב שלך לנוח כבר לרדת מהצלב לא מגיע לי יסורים כאלו , כי לא חטאתי ברבים אני לא יודע למה זה מגיע לי, בעולם הזה להיות צלוב בכאבים ויסורי נפש עד תהום, כל יום, אלוהים קשה לי ככה להמשיך לחיות , נתת לי חיים , אני מאמין בך , וצועק אלייך כל יום בשל היותי יהודי, בשואה צעקו היהודים דיי מהצורר הנאצי, עד שבאו בעלות הברית ושיחררו אותם , ישנם אומרים כי העונש הנוראי של השואה הוא בגלל החטאים הרבים שחטאו היהודים לפניה, ההתבוללות אינני יודע למה להאמין אך מה חטאתי אני? למה נשרפת נשמתי כל יום מחדש בתנור הלוהט של הגיהנום מתי תנוח נשמתי בעולם הזה לו רק יכולתי אלוהים , לבקש ממך קצת עזרה כי לפעמים איין לי ממי לבקש אנא הרחק מעליי את רודפי נפשי, רודפי דמותי אלו שגורמים לי פחד ובהלה כל יום, שלא נונתים לי לחיות שמפחידים אותי, היום אלוהים הרגשתי קצת מאויים על ידי מישהו , הרגשתי שאני הולך להתעלף תוך כדי עבודה לא ידעתי מה לעשות, רציתי לצעוק, לבכות למות אנא אלוהים רחם עליי שלח לי אור לחיי לנשמתי, האר את דרכי אני כבר רוצה ללכת בשבילי החיים, לא יכול כבר לפסוע בגיא צל מוות שכזה שלח לי אהבה טהורה חדשה, אהבה שתעזור לי לשרוד את הטווח פה בין הפחדים, חוסר הכוחות וחוסר האמונה, מישהי שבזכותה תיזדכך נפשי ותטוהר מכל מלאך חבלה ומלאכי המוות ששולטים עדיין בנשמתי אנא אלוהים, הרחק ממני כל צר ואויב,,,, שלח לי אהבה טובה ואור נמאס לי להיות בחושך התקפי הדכאון של הבוקר הורגים אותי והתקפי החוסר מהות, בבקשה אלוהים שלח לי מלאך ישועה עוד הלילה שירדים אותי למחר טוב יותר ישראל