שאלה מטומטמת

Oukami Kun

New member
אני מניח שכן.

בסוף נגלה שלג'ון היה קעקוע... במקום מוצנע

../images/Emo207.gif שאלה בנוגע למוות של פרדי../images/Emo70.gif

אממ אולי לחלק מכם זה ישמע ממש מטומטם אבל אני אשאל בכל זאת- אני יודעת שפרדי מת מאיידס והכל אבל שמעתי המום שמועות ואני לא יודעת מה נכון אז השאלה שלי היא אם פרדי היה הומו
לא שזה משהו רע כן אבל מצד אחד יש שמועות שאומרות שהוא היה הומו ומצד שני את רוב הרכוש שלו קיבלה איזה אישה בשם מרי אוסטין שאיתה הוא יצא באופן קבוע אז מה נכון
אם מישהו יודע עוד פרטים ויכול לענות לי בהרחבה זה יהיה מעולה תודה

אוקיי

פרדי היה דו מיני,יש הטוענים הומו. בכל אופן,מרי אוסטין הייתה חברה קרובה,הוא לא יצא איתה. היה לו חבר,ג'ים אוטון(?) במשך תקופה ארוכה מאוד.

כן..

זה ג'ין האטון.. אין כל כך מה להרחיב בשאלה הזאת ובבקשה אל תתחילו עכשיו שהוא לא דו-מיני אלא הומו. זה באמת לא עקרוני והוא לא כן יצא איתה ואח"כ נהיה חבר ממש קרוב שלה?

לפי מה שכתוב בimdb הוא יצא איתה

או התראה איתה באופן קבוע משהו כזה... והא אף פעם לא דיבר על המחלה ואיך הוא קיבל אותה
אףף אחד לא יודע על הדברים האלה

הממ

הוא הצהיר בתקשורת שהוא חולה סמוך מאוד למועד בו הוא מת.יום פלוס מינוס. ג'ים כתב ספר על כל התקופה שלהם ביחד וכמובן שמפורטים שם דברים הקשורים למחלה(שאני לא בטוחה שפרדי היה שמח שיתפרסמו).כמו כן,חבריי הלהקה התראיינו לאחר מותו וסיפרו פה ושם על איך הוא סיפר להם שהוא חולה והכל,ככה שעכשיו יודעים קצת,אבל לפני שהוא מת הכל הסתכם בשמועות.

mia01

New member
כן, פרדי מרקיורי היה הומוסקסואל

לא יודעת למה זה משנה אבל כן. הוא היה שנים רבות בן זוגו לחיים של ג'ים האטון (מ83 -עד מותו). מרי אוסטין היתה ידידה אפלטונית קרובה בלבד. עדויות רבות של אנשים קרובים (כמו ברברה ולנטיין וג'ים האטון עצמו) גורסות כי פרדי לא שכב עם אשה מעולם. אני מאמינה שזה נכון.

אוקיי,

אני לא חושבת אם העובדה שהוא לא שכב עם אשה מעולם היא ה"הוכחה" לכך שהיה הומוסקסואל ולא דו-מיני,שכן הדבר קשור לאהבה
בכל אופן,אני לא בטוחה שמישהו יוכל לגלות את האמת אי פעם,פרדי מרקורי לקח איתו הרבה סודות

זה לא מה שמשנה פשוט רציתי לדעת

כי יש המון גירסאות לעניין ואם היה לו חבר כ"כ הרבה זמן אז איך הוא נדבק בנגיף
ואם המרי הזאת הייתה ידידה אפלטונית בלבד למה הוא הוריש לה כמעט הכל ולא לג'ים

...

השאלה השנייה מעסיקה גם אותי למען האמת. בקשר לראשונה-מה זאת אומרת איך?קודם כל,הוא יכול היה להידבק מג'ים בכבודו ובעצמו(למרות שנראה לי שההפך הוא הנכון
)ודבר שני,יש שמועות שטוענות שזה קרה בשנת 83' כשהוא עוד חגג והתפרע כאילו אין מחר

אממממ נראה לי התאוריה שלך צודקת../images/Emo70.gif

אמרו שהוא ידע על המחלה במשך 7 שנים לפני שהוא מת וזה יוצא שנת 83 84 ככה.... וג'ים הזה עוד חי?? מה קרה לו?

mia01

New member
אף פעם לא הצלחתי לברר אם ג'ים עדיין

חי. נכון לשנת 87'-88' הוא כבר ידע שיש לו איידס. מישהו יודע אם הוא חי? (ויכול לבסס את זה עם קישור..)

רגע גם לג'ים היה איידס../images/Emo35.gif

אם היה לו איידס אז סביר להניח שהוא כבר לא חי אם היה לו את הנגיף והוא עוד לא התפרץ אז יש סיכוי הכל תלוי

למעלה