שאלה מטומטמת

ofir_99

New member
שאלה מטומטמת

אני יודע שזו שאלה מטומטמת אבל אני מקווה שתענו לי אני רוצה ללמוד c (ולא c++) יש לי את תוכנת visual c++ האם אני יכול לכתוב שם קוד של c ????

לא אמורה להיות שום בעייה

המהדר של ++VISUAL C מכיר את הפקודות הקשורות ב-C ומסוגל לקמפל אותן. אל תשכח לעשות include# לכל הספריות הדרושות, וגם נדמה לי שאתה אמור לשמור את הקובץ עם סיומת c. במקום cpp. אם אתה רוצה שהמהדר יתייחס אליו כ-C במקום ++C ביי

nahsh

New member
תוספת

רוב ספרי הלימוד מתייחסים לסביבת עבודה אחרת - זו של בורלנד. זה לא משפיע על המהות שהיא שפת התכנות, הסינטקס והתפיסה שלה, אבל זה כן משפיע על כמה פרטים, בעיקר ספריית conio.h שאהובה על מחברי הספרים, והיא ייחודית בכל סביבת עבודה. אז תהיה מודע לזה שלא תמיד הכל יעבוד, או שתצטרך למצוא תחליפים לפרטים זניחים (ניקוי מסך לדוגמא). בהצלחה!!

erezsh

New member
מה הבעיה?

כוונתו (אני משער) היא שהוא רוצה ללמוד c, ולא c++ . C זו שפה שלא קשורה למהדר או למערכת ההפעלה (השפה הבסיסית. פונקציות סיפריה זה משהו אחר). C++ זו בעצם תוספת ל C. לכן, כל מה שאתה רוצה לעשות ב C אפשר גם לעשות ב C++. בכל זאת אם תרצה, ביכולתך להוריד תוכנת הידור ל-דוס, מהאתר progcenter.alturl.com (תחת C -> מהדרים). ארז שנאן

למעלה