שאלה מטרידה

THE XMAN

New member
שאלה מטרידה

אני כרגע נמצא בתהליך הגירה דרך SW (הנדסאי מחשבים עם 10 שנות נסיון וכרגע מנהל פיתוח בחברה) הגשתי את הבקשה ב 5/07. במידה ואני יקבל את הויזה, איך זה באמת עובד מבחינת מקום עבודה ? שזה בעצם מקור הפרנסה. הרי כמעט בלתי אפשרי למצוא עבודה מהארץ (ניסיתי). אז אני ואישתי (מנהלת חשבונות), נעזוב פה את מקומות העבודה,נוציא את הילדים מהגן ומבית הספר, נמכור/נשכיר את הבית נמכור את הרכב ונעלה על מטוס לקנדה. ואז מה ? מחזיקים אצבעות ומקווים למצוא מקום עבודה ? הרי אנחנו ישראים ללא אנגלית כשפת אם, מגיעם מתרבות שונה, ללא "נסיון קנדי", כבר בעמדת נחיתות. קצת מלחיץ לא ? ומה עשו אלו שכן עברו כבר את התהליך, ולא היה להם הצעת עבודה מוכנה בקנדה, מה הם עשו ? יש תשובות ?

mikki01

New member
בלי סיכון אין רווח

אני עברתי בדיוק ככה, ללא עבודה מראש, עזבתי מישרת ניהול טובה וכנ''ל גם אישתי. זה סיכון גדול אבל כמעט כולם בסוף מסתדרים הגירה היא לא סיפור של מה בכך ולא בשביל חלשי האופי, צריך ממון וצריך מזל וצריך סבלנות ואורך רוח ונכונות לסבול בהתחלה ולעבור קשיים לא קטנים. וזה בטח לא מתאים לכל אחד

THE XMAN

New member
אנחנו עם הרבה רצון להתחיל דרך חדשה

פשוט זה קצת מלחיץ. אם היינו רק זוג בלי ילד אז מצידי לחיות כמו תאילנדי תקופה. אבל המצב הוא שונה והילד צריך קורת גג ומיטה כבר בלילה הראשון. מבחינת ממון אנחנו ערוכים להגיע עם לא מעט כסף, אבל בכל זאת גם זה יגמר בסוף אם לא נמצא עבודה. תוכל לתת אילו עצות וחויות מנסיונך ? אם תרצה הסקייפ שלי הוא [email protected] תודה רבה

TrigATUSA

New member
אולי אפשר לנסות משהו אחר

אני מסכים שעבור זוג עם תינוק זהו סיכון גדול לעזוב הכל עבור הלא ידוע יש לך אפשר לקחת חופש ארוך (אולי בלי תשלום) מהעבודה? אולי תוכל ליסוע לחודש-חודשיים לבד לקנדה לחפש עבודה, ואם הכל יסתדר אישתך והילד יצטרפו? תהליך חיפוש העבודה משתפר פלאים ברגע שאתה שם, וגם תוכל לעשות הרבה עבודת הכנה עם משלוח קורות חיים, ככה שאולי תוכל להגיע לשם וישר להתראיין

למעלה