שאלה מטרידה

מישהי007

New member
שאלה מטרידה

למה הגברים נוהגים להושיב את עלמות החן על ברכיהם? האם הם רואים בזה ביטוי לכוח או איזו פעולה גברית נורמלית? מעניין

Piren

New member
not really

either way.. it's fun .. i don't think anyone every complained of it .. and it's not as if someone ever forced you to do so it usually goes "you wanna sit? i don't mind standing up " (we usually do mind btw .. most people don't like standing up when they have the option to sit ) "no no.. thats fine" "you sure?" "yes" "maybe half the seat? " "nhaa" "wanna sit on me?" "well.. ok " I'd say that 99% of cases go like that It's a burden guys are willing to withstand .. it has it's flaws ... it takes exactly 30 secs when it becomes REALLY uncomfortable (girls aren't what they used to be either ..
) .. and 30 more secs before your leg starts to become numb .. it really gets uncomfortable if something else does the opposite.. and goes from being numb to fully operational
But in the end.. it's fun
On a side note.. i do know that many girls want to sit on their boyfriends .. or at least leach on to him whenever they are sitting somewhere .. two causes for it - one .. showing affection (hopefully) .. two .. showing everyone else "thats mine" .. don't tell me you never did that

מישהי007

New member
אממ...

עשיתי, עשיתי
אבל יש המון מקרים בהם יש מקום והגבר עדין ישאל אם היא רוצה לשבת עליו.. לא יודעת, במבט כולל הנשים נראות כמו עופות
אולי זאת רק ההרגשה שלי

ממש לא כוח ולא שום דבר-

כשגבר אוהב אישה הוא רוצה אותה כמה שיותר קרוב אליו, וזה הכי קרוב שאפשר במקום ציבורי

SANGUSUGA

New member
באמת?

לא יודע... לי תמיד נראה טיפשי הסיפור הזה... אם מישהי רוצה לשבת - שתשב! אבל למה עליי...? אני בד"כ קם בשביל נשים, גם אם הן אומרות שהן לא רוצות. אם הן לא מתיישבות אחרי זמן מה אני חוזר לשבת, כי אז נראה שהן באמת לא רוצות. אבל אף פעם לא הצעתי למישהי לשבת עלי... נראה לי קצת לא במקום... אבל זו דעתי בלבד

sun232

New member
בתור נערה-

אני לא אוהבת לשבת על אנשים. וגם לא יצא לי יותר מדי כי זה לא מושך אותי.. אני גם לא מבינה מה כיף בזה..

numerw

New member
זו שאלה מטרידה?../images/Emo12.gif

באקט הזה אין שום ביטוי כוחני :) ממש לא...סתם קטע של קירבה ודברים בכיוון הזה...
יש מקרים שאחרי 30 שניות כמו שרשם פה בחור אחר הרגל שלך נרדמת ובדר"כ זה סתם נחמד
ניסית פעם ההפך? שהבחור או החבר שלך ישב עליך?

s h i r k u s h

New member
../images/Emo22.gif

האמת שגם אני די התלבטתי בקטע הזה- אני מניחה שאפשר לראות את זה בשני דרכים: הדרך הנעימה והרומנטית- רוצה להיות קרוב אלייך ולכן מציע שתשבי עליו והוא יוכל לחבק אותך ככה. הדרך הכוחנית- רואה את זה כביטוי לכוח גברי. את זאת שיכולה להחליט איך את רואה את זה כי את מכירה את הבחור המדובר.

Wild elf

New member
הרבה יותר נוח

כשאתה יושב ורוצה לנשק או למזמז את עלמת החן, שהיא תשב על ברכיך. בדרך כלל, המקום היחיד שאתה מגיע אליו אם אתה יושב והיא עומדת הוא כ... אהמ... בטן?

Veruna

New member
אף פעם לא חשבתי על זה...

אבל מצד שני, אף פעם אף אחת לא ישבה עלי
אני לא חושב שאני אתנגד לזה. בכל זאת, כמו שאמרו כאן, זאת עוד הזדמנות להיות קרוב לבחורונת שאני אוהב. רק באמת, שלא יקרו...אמממ...מצבים...אהה..לא נעימים כתוצאה מכך.

למעלה