שאלה מטרידה

שאלה מטרידה

אתמול יצאתי עם ידיד... הוא בא לאסוף אותי מתל אביב (אני גרה בכפר סבא) נסענו להרצליה, עכשיו, שיהייה ברור, אני ממש לא מהבנות האלה שכל היום מחכות שישלמו עליהן, להיפך- ממש לא נעים לי עם זה, ואני לא רואה בזה שום הגיון, על אחת כמה וכמה כשמדובר בפגישה ידידותית כשלנו.. אז הוא שילם על החניה, ועל כל מה ששתינו והיה די הרבה כמה ג'נטלמן כבר אפשר להיות ועושד כשזו רק פגישה ידידותית (לא שהיא נראתה ככה אבל שיהייה) והשאלה: למה בנים תמיד רוצים לשלם ולמה יש בנות שאוהבות את זה? אותי אישית זה נורא מביך!!

הלוואי עליי מישהי כמוך

אצלי כל הבנות שאני מכיר ציפו שאני אשלם עליהן וכך גם ידידות שלי שחושבות שהגבר צריך לשלם כל פגישה (ולא רק פגישה ראשונה או בפגישות הראשונות כמו שמקובל). לדעתי זה עניין של איך הן גדלו ואיפה הן גדלו. אני רואה בבחורה שמשלמת יתרון לא בגלל שזה לא עוזר לכיס שלי אלא בגלל שזה מראה שהיא עצמאית ובעלת דעה משלה.

TheWhiteTigris

New member
הם לא רוצים.

הם פשוט יודעים, שאם הם לא ישלמו, הרבה בנות יעשו מהם צחוק של "קמצנים מסריחים". אז הם מנסים לתפוס פוזה של נדיבים, גם כשאין להם כמעט שקל על התחת, כדי להראות לבחורה שבשבילה - הם מוכנים להשקיע. כן, אני בן כל הדבילים האלה. לא אתן לבחורה לשלם ביציאה ראשונה וכל זה.

אוקיי

הבנתי בקשר לדייט אבל זה היה ידידותי!!!!!!!!!!!!!1 וזה ממש נתן לו להרגיש גבר שהוא משלם, וזו לא פעם ראשונה שזה קורה לי.

איפה ההגיון פה?

גם לבוא לקחת, אפילו שיצאנו למקום קרוב אליו, החזיק, לשלם חניה, לשלם בבית קפה, להציע לי מה שאני רוצה כל שנייה אפשרית וזה ממש נתן לו להרגיש גבר, הבניתש אין לי מה לנסות להתווכח זה תמיד רגע לא נעים כי אני ממש מרגישה לא נעים, אמרתי לו שאנחנו לא חיים במאה ה 14 אבל האמת יש משהו שכבר התרגתי אליו ואםהוא למשל ייכנס לפניי או יזמין בלי לוודא שהחלטתי מה אני רוצה- זה כן יפריע לי

אצלכם זה שונה

לדעתי בפגישות בין חברים צריך להתחלק. אבל בדייטים אני באמת מאמין שאני צריך לשלם, סתם בקטע של להיות ג'נטלמן. אבל אם זה מה שגורם לו להרגיש גבר, כנראה שיש לו בעיות רציניות. אני מסכים בקשר למשפט האחרון, לא צריך להזמין בשביל השני/ה את האוכל שלה.

לא לזה התכוונתי

לא שמזמינים לי שהוא מתחיל להזמין בלי לשאול אותי אם החלטתי מה אני רוצה, מזמין בשבילו כאילו. לא יודעת, איפשהו אם הגבר לא יציע לשלם יכול להיות שייראה לי מוזר קצת אבל אני באמת מעדיפה להתחלק, הרבה יותר נוח לי עם זה. זה ג'נטלמני להציע אבל גם נמרגיש לי לא נכון בו זמנית

אה הבנתי

זה סתם חוסר נימוס. אבל זה קצת בעיה את לא חושבת? כלומר איך מי שיוצא איתך ידע מה לעשות, אם מצד אחד נראה לך מוזר אם הוא לא מציע לשלם ומצד שני אם הוא כן מציע את מרגישה לא בנוח? סתם שתדעי שיש הרבה בנים שבדיוק בגלל זה לא יודעים איך להתנהג במצבים כאלה.

אם לא נוח לך

פשוט תגידי לבן אדם. אני בטוח שהוא עושה את זה כי הוא חושב שזה נותן לך הרגשה טובה יותר.

שי אלון

New member
גבר שעושה את זה הוא אדיוט

אני בחיים שלי לא שילמתי,אספתי או עשיתי כל שטות פרימטיבית כזאת בשביל בחורה. הן אמרו תודה בכלל שיצאתי איתן(כי גם לא התחלתי בחיים-לא הייתי צריך). גבר שעושה את זה הוא אדיוט ובנות שמצפות שגבר יעשה את זה הן חוצפניות. לי לא היה נוח גם אם אח שלי נגיד היה משלם עלי כל הזמן,אז במיוחד לא מישהו זר. מישהי שזה נוח לה פשוט חוצפנית ולא ברור לי למה יש גברים טיפשים שעושים את זה. כל המנהגים הפרימטיביים האלה מתאימים יותר לתקופת הביניים ולא ל 2005 !

../images/Emo4.gif

"הן אמרו תודה בכלל שיצאתי איתן(כי גם לא התחלתי בחיים-לא הייתי צריך)." תופס מעצמך אה אחי?

שי אלון

New member
בנות לא אומרות כאלה משפטים ?

בנות לא תופסות מעצמן ? למה לבנות מותר ולבנים אסור ?

לא כולן ולא כולם

מי שחושב שלחברה שלו יש מזל שהוא איתה, כנראה שהמזל שיש לה הוא מזל רע. כנ"ל במצב הפוך.

שי אלון

New member
כנראה אבל בינתיים אני נשוי

והסתדרתי לאורך כל השנים האלו בגישה הזאת. רק אם תעריך את עצמך נכון ותיהיה חוצפן תוכל להצליח. גברים שעושים את זה(לשלם וכו)יש להם הערכה עצמית מאוד נמוכה לדעתי כי הם בעצמם בטח חושבים שהמישהי הזאת שהם יוצאים איתה עושה להם טובה גדולה. שהם גם צריכים לשלם עליה ולאסוף אותה. ומי שלא חושב שהיא עושה לו טובה ובכל זאת משלם פשוט פרימטיבי ביותר. לחיות לפי מנהגים כאלה שהיו מקובלים אולי במאה ה-16 ולא ברור לי כ"כ מה ההגיון מאחורי החוקים האלה(כמובן למי שמייסם אותם).

יש הבדל בין הערכה עצמית

לבין התלהבות מעצמך. אתה צריך להבין שהמזל של שניכם שיש לכם אהבה אמיתית ולא מזל שלה שאתה איתה. אני לא מדבר איתך על מי משלם,לדעתי זה תלוי בשני בני הזוג. אבל מצטער להודיע לך, שאם אתה חושב שלאשתך יש מזל שאתה נשוי לה, אז אתה חי במאה ה-15 לא פחות ממי שמתעקש לשלם על הבורה.

שי אלון

New member
*בחורה* ולא אמרתי על אישתי

אמרתי על בנות שיוצאים איתם. עכשיו אני מוכן לעשות הכל בשביל אישתי והיא בשבילי-המערכת יחסים היא הדדית לגמרי כמו שכך צריך להיות. ובלי תפקידים מיושנים מסויימים כמו שהגבר משלם,ומסיע,והאישה מבשלת במטבח ועושה כביסה. הכל שוויוני.

למעלה