שאלה מטרידה

שי אלון

New member
התחלתי לכתוב שרשמת רק את התגובה הרא

שונה שלך. ומי אני ? אני הוא הבחור שהן התחילו איתו ויוצא איתן ! וגם אם לא היה הדבר כך,והוא היה הפוך אז מי הן שאני ישלם עליהן ?

מה זה קשור?

אני התחלתי עם בחורות ובחורות התחילו איתי, אף פעם לא אמרתי "תודה" ולא אמרו לי "תודה". נראה לך עשית להן טובה שיצאת איתן? לי נראה בדיוק ההפך... אף אחד לא דרש ממך לשלם על הבחורה.

שי אלון

New member
קשור וחצי !

כמו שנאמר בתגובות יש בחורות חצופות שמחכות שהבחור ישלם עליהן. ואפילו פעם אחרי פעם בכל יציאה.ממש חוצפה ! (גם ביציאה אחת זה לא צריך להיות כך). ו"התודה" נאמרה בצורה צינית שאף בחורה לא צריכה לחשוב שהיא צריכה לקבל יחס שונה או מיוחד מהבחור והוא צריך לעשות בשבילה דברים מיוחדים(לשלם,להסיע וכו). תמיד שמחתי שבחורה היתה מזמינה אותי לצאת איתה ולא אמרתי שהיא צריכה להגיד לי תודה שאני מסכים לצאת איתה,התכוונתי שבנים שעושים הפוך גם לא צריכים להרגיש כך ולהרגיש שהם חייבים משהו לבחורה.

אלוהים ישמור...

שאלתי מה הקשר בין העובדה שלדעתך הן צריכות להודות לך לבין העובדה שהן התחילו איתך? כאחד שיצא לו גם לשלם על הבחורה וגם להתחלק בתשלום עם הבחורה, זה לא מתוך הרגשה שחייבים לה משהו.

שי אלון

New member
מקווה שישמור אותך

מה לא היה ברור.מה לא הבנת ? תקרא שוב את התגובה האחרונה שלי ותראה שאמרתי שהכל בציניות ושמחתי מאוד שהן התחילו איתי... מה הקשר?זה מתקשר לזה שיצאתי איתן. וזה ששילמת אם זה לא מתוך הרגשה שהן עשו לך טובה שהן יצאו איתך ואתה חייב להן.אז למה שילמת ?כי אתה פרימטיבי ?מיושן ?דוגל בחוקים המיושנים האלו ? או שבכלל הבחורה היתה חוצפנית וחיכתה שאתה תשלם עליה אז לא היה לך נעים ושילמת ?

כנראה שלא שומר

אם אתה עד עכשיו לא מבין. אני יודע טוב מאוד שדיברת בציניות, נסה לקרוא שוב את ההודעה שלי. למה שילמתי? כי ככה הרגשתי לנכון באותו רגע. הרגשתי שזה מה שהבחורה רוצה, ואם לי זה לא מפריע לשלם אז למה שאני אעשה דווקא? אם אתה שואל אותי שאלה, תחכה שאני אענה לך לפני שאתה כותב שטויות.

שי אלון

New member
כנראה באמת

"זה מה שהבחורה רוצה" ? הבחורה רוצה שתשלם עליה ולכן שילמת. אז היא יכולה לרצות,מזה היא רוצה שאני אשלם עליה ? למה בגלל שהיא עניה וחסרת אמצעים לשלם על עצמה או אולי בגלל שהיא רוצה להרגיש שהיא מקבלת יחס מיוחד שיעזור לה לטפח את האגו שלה. אם תשאל אותי אני חושב שזה בגלל האפשרות השניה !

האמת שזה ממש לא מעניין אותי

אם היא חושבת שזה רומנטי ונכון שאני אשלם עליה אני אעשה את זה, ואם היא חושבת שזה שייך למאה אחרת אני אשמח לא פחות ולא יותר להתחלק בחשבון.

שי אלון

New member
אף פעם לא עניין אותי מה היא רוצה

למה הבחורה צריכה לקבל יחס יותר מיוחד מגבר. האם זה לא יהיה רומנטי אם היא היתה אומרת לך אהובי אני רוצה לשלם עליך ותביא לך פרח ? לי זה נראה רומנטי לא פחות. אך הכי טוב ונעים להרגיש שהכל שווה,כמו שאמרתי באחת התגובות הקודמות-ללא חלוקת תפקידים מיושנת.

זה יהיה מאוד רומנטי

באותה מידה זה יהיה רומנטי אם אני אומר: "אהובתי אני רוצה לשלם עליך" ואביא לה פרח, אין הבדל.

שי אלון

New member
נכון אבל הבעיה היא...

בבנות החוצפניות שפשוט מגיעות לכל יצאה בלי ארנק ולא משנה מה תעשו וכמה זה יעלה העיקר ש"הגבר ישלם עלי" ככה הן אומרות. למה שתשלם על בנות כאלה ותגרום להן לסיפוק ? אתה יכול לעשות את זה בספונטניות פעם אחת(בדיוק כמו שהן יכולות להציע לשלם עליך).אבל לא להפוך את זה לחוק או מנהג שזה מה שהגבר צריך לעשות בשביל בחורה.

שי אלון

New member
אני שמח מאוד בשבילך

אך לצערי יש בנים שכן,ומספקים את האגו של אותן בנות.

אתה פשוט קמצן בפגישה ראשונה

גבר צריך לשלם זה ג'נטלמניות וזה לא קשור אם הבחורה עצמאית או לא פשוט זה מנימוס אני מרוקאי וזה אצלנו במשפחה אבא שלי פעם לא נתן לי לצאת מהבעת עד שלא לקחתי לו כסף כדי שאני ישם על מישהי שיצאתי איתה זה מסורת אין מה לעשות

אני לא אומר תמיד לשלם

היתה לי חברה שלוש שנים והיא לא שילמה פעם אחת תאמין לי הרגשתי את זה אבל בפגישה הראשונה או מידי פעם אפשר לשלם

גם אני חושב שאפשר לשלם

ואני גם אשמח לשלם אבל לא כל בחורה אוהבת את זה, לא בפגישה הראשונה ולא ב-20.

למעלה