שאלה מייאשת

שאלה מייאשת ../images/Emo4.gif

בוקר טוב שאלה מדכאת לי קצת אליכם והתייעצות. תמיר בן שנתיים.כל הזמן וזו לא קלישאה, כל הזמן חולה בלי הפסקה, אז אני יודעת שזה חורף וככה זה, אבל אין לנו הפסקה בין מחלה למחלה, הוא הולך יום אחד לגן ואחר כך נשאר יומיים לפחות בבית ו ז ה ל א נ ג מ ר!!!! אני שוקלת ברצינות להוציא אותו מהגן ולצרף אותו אולי למשפחתון עם מעט מאוד ילדים ואפילו חושבת לקחת לו מטפלת עד סוף השנה. אני חושבת על זה בלב כבר כי באמת הוא התפתח בגן אבל אני כבר לא מסוגלת, מעבר לסבל שלו המסכן, אני ובעלי כבר לא יכולים להפסיד ימי עבודה!!!! רציתי לשמוע דעתכם, האם יש מישהו כאן בפורום שלקח החלטה כזו והוציא את הילד מהגן לאחר שהיה חולה בלי הפסקה, מה הייתם עושים במקומי??????? תודה אורית

אורית, קודם כל ליבי ליבי לכם...

מנסיוני, הטיפול ברפואה סינית עזר בצורה בלתי רגילה לילדי. גם אצל נעמה (בת 5 וקצת) שהיא הרבה פחות עמידה למחלות, זה עוזר לנו להחזיק את הראש מעל המים איתה. ת'אמת? מעבר למשפחתון עוד הייתי שוקלת, אבל מטפלת ממש לא נראה לי. תחזיקו מעמד, מיכל

אוריתי

אושרי לא בגן. הוא איתי. מידי פעם אנחנו מתראים עם עוד ילדים. אנחנו ג אמורים ללכת לבריכה פעם בשבוע אבל הוא כל הזמן חולה. מאז שהפסקתי להניק, בערך לפני חודש וחצי, הוא מידי פעם בריא לשניים שלושה ימים.חשבנו על זה באמת שמזל שהוא לא בגן כי אז היינו משלמים לחינם. זו באמת בעיה. אך השורה התחתונה שלי היא שנכון שיש כמובן הרבה יותר סיכוי לחלות בגן אך הינה אושרי איתי ועדיין חולה כל הזמן.

טאניוש

New member
אוריתי ../images/Emo24.gif

האחיין שלי לא הולך לגן ולמרות זאת חולה ללא הפסקה (כרגע בדלקת אוזניים, לפני שבוע- שפעת וכו'). מאז שהתחיל החורף לא עובר שבוע ללא חום. מייאש מאד, רחמים על הקטן. אני בכלל לא בטוחה שזה שתוציאי את תמיר מהגן יפתור לך את הבעיה...

אורית, זה קרה עם טל בדיוק כך

טל נכנס לגן כשהיה בן שנה וחצי בדיוק. הוא היה חולה כל הזמן בפערים של 3-4 ימים של "בריאות". הוא היה אומלל ואנחנו אפילו יותר... לא היה לנו יום ולא לילה. הוא היה עם נזלות אינסופיות וחום גבוה וגרון אדום. אנטיביוטיקות ללא הרף וכלום לא הועיל. בסוף דצמבר, שלושה חודשים אחרי שהתחיל את הגן, כשהוא בן שנה ותשעה חודשים, הרופאה אמרה שהוא קיבל הרעלת דם מרוב נזלות בלתי פוסקות. היא חיברה אותו לאינפוזיה של אנטיביוטיקה של סוסים... ופסקה שאם אנחנו לא רוצים לאבד את הילד, שנוציא אותו מייד מהגן. יש ילדים שקשה להם להסתגל לכל הווירוסים והחיידקים שיש סביבם עם הרבה ילדים. הוצאנו אותו מייד ושמנו לו מטפלת לשלושה חודשים. הוא לא חלה יותר. אף פעם. אולי פעם בארבעה חודשים. במרץ, כשהוא נהיה בן שנתיים, החזרנו אותו לגן אחר עם 10 ילדים בלבד ולא עם 30... עד אחת בצהריים ולא עד ארבע, והוא חזר לחלות לעיתים יותר קרובות אבל ממש לא כמו קודם לכן. א. הוא פשוט גדל קצת והתחסן. ב. היו פחות ילדים בגן הזה ו- ג. הוא התאושש מכל המחלות הקודמות וקיבל יותר כוח. אני ממליצה שתוציאי אותו. אין ברירה. זו דעתי ודעתי בלבד אז לא לסקול אותי באבנים אם מישהו לא מסכים איתי... :)

למעלה