שאלה - מישהו נתקל בביקורות על המופע

• פותח הנושא mia01
  • פורסם בתאריך

mia01

New member
שאלה - מישהו נתקל בביקורות על המופע

החדש? אני טסה להופעה בוינה עוד שבועיים (כיפאק היי!) ולפני יומיים שמעי שבטלויזיה הגרמנית היתה ביקורת קוטלת על המופע ובעיקר על השירה של פול רודג'רס. לא שזה משנה, צריך הרבה יותר מזה כדי להרחיק אותי מרוג'ר ובריאן ואני הייתי טסה לשם גם לשמוע את בריאן מזייף בחליל צד אבל בכל זאת האם מישהו שמע איזושהי ביקורת?!

Teo Toriatt

New member
כן והרבה

רוב הביקורות אוהדות. בריאן אמר שזה מוזר שרוב הביקורות אוהדות אחרי הסקפטיות של התקשורת בהתחלה "We must be doing something wrong" :)

B a m B a m

New member
היתה ביקורת קטלנית בהארץ

שאמרו שהמופעים הרסו את הלהקה ושאין דבר מטופש מזה ואני מצטטת: " לחלוב עוד ביצי זהב מהתרנגולת המתה".... שימותו אמן כותבי המאמר!!!

Teo Toriatt

New member
זה ביקורת?

זה נכתב ע"י בנאדם שלא היה בהופעה ומעביר ביקורת על הרעיון. זו זכותו. הכתב מתלהם נגד הרעיון הכללי של החלפת זמרים בלהקות, כמובן שזה אומר שהפינק פלוייד היו מפספסים כמה אלבומים טובים, כנ"ל ACDC.... זה שרודג'רס זה לא פרדי זה לא חדש, הוא גם לא אישיות במתית כמוהו, למזלינו אין הרבה זמרים שחושביםשלהתהלך כמו טווס עם בגד גוף ולק שחור על יד אחת זה רעיון טוב.... אבל ה משהו שונה ולדעתי שווה לנסות, למרות שגם אני אישית נגד הרעיון בשימוש בשם Queen כי חסריםשניים, ואחד מהם בחיים אז אין תרוצים. שיקראו לעצמם Tueen (מלשון שניים וQueen). אבל זו לא ביקורת על המופע כי אם על הרעיון.

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

"למזלינו אין הרבה זמרים שחושביםשלהתהלך כמו טווס עם בגד גוף ולק שחור על יד אחת זה רעיון טוב...." קרעת אותי! אממ.. ועדיין, קווין הם באמת לא קווין בלי פרדי. ובקשר לקאמבק.. ממממ... אנחנו נחייה ונראה.

למעלה