שאלה - מישהו ראה/רואה הישרדות?

שאלה - מישהו ראה/רואה הישרדות?

בעונה מס' 6 יש משתתפת לקוית שמיעה (כותבים שהיא חירשת, אבל יש לה מכשיר והיא מבינה הכל, גם אם לא מדברת כל כך ברור). מעניין אותי לשמוע דיעות...

0ne Man

New member
אני לא רואה את הסידרה הזו

מעניין אם המשתתפת לקוית השמיעה תצליח להתגבר על הקשיים העומדים בפני משתתפי התוכנית , למרות ליקוי השמיעה שלה.

אני הפסקתי לראות אותה

בעונה השניה, כשמישהו התעלף לתוך אש בוערת, והמפיק הודיע שאם צלם היה מוריד את המצלמה שלו והיה הולך לעזור, הוא היה מפוטר וחוזר במטוס הראשון הביתה.

orend

New member
מתי משדרים את התוכנית?

היי שירה / אחרים פעם ראשונה שאני כותב בפורום! מתי משדרים את התוכנית "השרדות" ובאיזה ערוץ? יש לתוכנית אתר אינטרנט? תודה ואני שמח שנהנתם בשירת האדם! אורן.

0ne Man

New member
שלום אורן

וברוך בואך לפורום!
אני מקווה שתיהנה כאן ושנמשיך לראות אותך כותב בפורום גם בעתיד!

orend

New member
תודה!

תמיד יש פעם ראשונה... מעניין שלקח לי כ"כ הרבה שנים להיכנס לפורום הזה, למרות שאני פעיל "וירטואלית" בכמה פורומים אחרים, ופעיל שנים רבות "ממשית" בבקול ובעבר ב"שמע". אני מעוניין על מידע בתוכנית "השרדות" כי חשבתי בעצמי להשתתף, ואדם שאני מכיר הולך לארגן את האירוע הישרדות הכי מדהים שהמדינה הזו ראתה, בסגנון האקו-צ'אלנג' בחו"ל. אולי אותה מתששתפת לקויית שמיעה מ"הישרדות" תרצה להשתתף בארוע - היא מוזמנת לשלוח אלי מסר, ואשלח אליה פרטים. חוץ מזה - שמחתי לראות את כל החבריה ב"שירת האדם" - היה ארוע מאוד מרגש! אורן.

orend

New member
קישור לאתר התחרות

קישור לאתר זמני של התחרות - כרגע רק באנגלית.

היי אורן, טוב לראותך פה

לדאבוני, התכנית הסתיימה (היא לא זכתה).. גם אני לא רואה ומישהי סיפרה לי על כך ממש לפני הפרק האחרון. אבל! מתוכננים שידורים חוזרים ב- yesreal שטרם התחילו.. אני אשתדל לעקוב ולעדכן

למעלה