שאלה:מי בא ליום אביטיחים בראשל"צ?

ssmmea

New member
אני בא

הי יודעת מי אני לא חשוב אני חושב שאני יכול לבוא 98 אחוז אני מציע אל תשאלי בפורום כי זה לא מתאים וחלק לא יודעים על אבטיח זה לא קשור עליהם בסדר אוקי

leahle

New member
למה לא?

מספיק שחלק מחברי הפורום כן הולכים ליום הזה והנושא הזה כן קשור אליהם, בשביל שישאלו על זה פה בפורום, לא? וסתם ככה אני בטוחה שיש עוד כמוני שסקרנים לשמוע על מה מדובר גם בלי שיכות אישית.

...

אני מצטערת...חלק מכם אמר שכן זה קשור למה שכתבתי וחלק אמר שלא. כתבתי את זה. בגלל אין מה לדבר בפורום הזה...אף אחד לא תורם את נושא משהו. ורק רציתי לשאול על זה. אם זה לא מקובל עליכם . אז תשכחו מזה. תכתבו משהו מעניין...כל כך משעמם פה.

black_magic

New member
למה אני צריכה לחשוב על דברים

לכתוב פה? תחשבו גם אתם על דברים שאתם רוצים לספר, תתפסו יוזמה..

האלוף

New member
יום אביטיחים זה בחוף ראשל"צ

היי איך לא שמעתם על יום אבטיחים ב-10.8.2001 אני שמעתי ואני גם הולך לשם ואני מקווה שתבואו להינות משלל אבטיחים ופרסים מדהימים!!! ויש עוד הרבה תוכניות שם אז כדאי לכם לבוא לשם!!!! האלוף

ssmmea

New member
אני בא

אני בא מחר למסיבה בראשון ציון כדי לכם לבוא למסיבה המסיבה בלי כסף המסיבה מעולה כייף ויש פרסים יפים כדי לכם לבוא אני מציע לכם אני בא לשם ניפגש במסיבה שם שלי עידו מכפ"ס בייי אני מקוה שתנהנו במסיבה

גילתוש!!

New member
מסיבת האבטיחים!

כן גם אני באה למסיבת האבטיחים,אני מחכה עד למחר!!!!!!!!!!

LordNor

New member
האבטיח כולו מים... 99 אחוז מים...

אתם באים רק בשביל הפרסים? כדי לזלול ולזכות? זה נראה לי מטופש ולילדים קטנים...

גילתוש!!

New member
מה פתאום!

לא הבאנו בשביל לקבל פרסים אלא לפגוש את החברים! ואז איך היה במסיבה? נהנתם? אצלי מאוד נהנתי והיה אחלה! ומה איתכם?

למעלה