שאלה... מי יודע איפה ניתן לרכוש

שאלה... מי יודע איפה ניתן לרכוש

בקבוקי דוגמיות? כאלה של 50 מ"ל, של מטוסים? אם יש אתר או חנות באינטרנט, מה טוב...

tommiyBoy

New member
ללילו

אתה יכול למצוא את זה כמעט אצל כל משווק משקאות.. תלוי מאיזה איזור אתה..

tommiyBoy

New member
אם ככה

יש בקריות את מרכז המשקאות.. ויש בחיפה את בית הליקר... בשניהם נראה לי יש..אני יכול לברר לך.. נ.ב..קראתי בפורום יין ואלכוהול את ההערה לגבי ה''צורך בקורס ברמנים'' ואני מממש לא מסכים עם זה.. תבוא אליי לפאב וגם אתה תסכים איתי..

שרון צפוני... זה אומר אזור נתניה

ועמק חפר. :) ובקשר ל"צורך". לא גזרתי שצריך. אבל אני חושב שזה בסיס מצויין.

tommiyBoy

New member
שרון צפוני

טוב...לא טרחתי לנסות להבין..חחח ראיתי צפוני..עשיתי אחד ועוד אחד... מסתבר שיצא לי 7
בקיצור..אני יברר לך על ספק שם באיזור..ומחיר ויחזור אליך.

maxfain

New member
במקרה

יש לי אוסף של כאלו.. את רוב אלו שאפשר להשיג בארץ כבר השגתי.. אבל שוב אני אומר - רוב.. אז תמצאי דברים נדירים, אל תשכחי אותי :)

tommiyBoy

New member
גם לי

יש אוסף יחסית גדול..:) אבל אני תמיד מחפש עוד.. ועכשיו זה יותר בעייה..כי את המשקאות החדשים יחסית אין להשיג כי די הפסיקו עם ייצור הבקבוקים....

ערןGS

New member
אצל ג'ורג'

לג'רג' חינאווי בהרצליה יש כמה בקבוקים... המבחר לא משהו, והמחיר סביר, קניתי בקבוקון ייגר בפורים (הכנסתי למשלוח מנות) ועלה לי 15 שקל... כנראה שלא הייתי כל כך מקורי, כי זה היה הבקבוקון האחרון שנשאר, אבל הבטיחו לי שהם יקבלו עוד בקרוב... שוה לנסות... מחפש משהו ספציפי? כי ראיתי פחות או יותר מה יש לו שם....

temptation411

New member
לילו

קפוץ לארקמן אני בטוח שיש להם מספיק מינאטורות שם וכמעט בכל חנות אלכוהול בנתניה יש

למעלה